iltasyazilim
FD Üye
Kavunlu Bol
Malzemeler Mutfak
Zorluk 2 Süre 20 dk Kaç Kişilik 6 Yöntem
2 Şişe şampanya
250 ml üzüm suyu
125 ml esmer rom
1 Tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
700 gr kavun (ayıklanmış)
700 gr karpuz(ayıklanmış)
Hazırlanışı Üzüm suyunu, esmer rom ve limon kabuğu rendesi ile karıştırın Ayıklanmış kavun ve karpuzu küp şeklinde doğrayın 1 Saat buzdolabında bekletin 2 Şişe buz gibi şampanyayı ilave edip, servis yapın
Malzemeler Mutfak
Zorluk 2 Süre 20 dk Kaç Kişilik 6 Yöntem
2 Şişe şampanya
250 ml üzüm suyu
125 ml esmer rom
1 Tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
700 gr kavun (ayıklanmış)
700 gr karpuz(ayıklanmış)
Hazırlanışı Üzüm suyunu, esmer rom ve limon kabuğu rendesi ile karıştırın Ayıklanmış kavun ve karpuzu küp şeklinde doğrayın 1 Saat buzdolabında bekletin 2 Şişe buz gibi şampanyayı ilave edip, servis yapın