iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
1 Adet Orta Boy Kavun
1 Paket Meyve Jölesi
2 Adet Nektar
2 Adet Orta Boy Armut
34 Sy Bardağı Vişne
45 Adet Mürdüm Eriği
HAZIRLANIŞI :
Kavunun içini bir kaşık yardımıyle çıkarın Jöleyi paketin üzerindeki tarifteki gibi hazırlayın Kavunun içinden çıkardığınız parçaları blendırdan geçirin Jölenin içine ekleyin
Nektarları, armutları ve erikleri küçük küçük parçalar halinde doğrayın Vişne tanelerinin çekirdeklerini çıkarın
Meyveleri kavunlu jöleyle karıştırın Kavunun içine doldurun Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın
1 Adet Orta Boy Kavun
1 Paket Meyve Jölesi
2 Adet Nektar
2 Adet Orta Boy Armut
34 Sy Bardağı Vişne
45 Adet Mürdüm Eriği
HAZIRLANIŞI :
Kavunun içini bir kaşık yardımıyle çıkarın Jöleyi paketin üzerindeki tarifteki gibi hazırlayın Kavunun içinden çıkardığınız parçaları blendırdan geçirin Jölenin içine ekleyin
Nektarları, armutları ve erikleri küçük küçük parçalar halinde doğrayın Vişne tanelerinin çekirdeklerini çıkarın
Meyveleri kavunlu jöleyle karıştırın Kavunun içine doldurun Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın