Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kavunlu Muzlu Smoothie

Kavunlu Muzlu Smoothie

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kavunlu Muzlu Smoothie Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım dilim kavun
*1 adet muz
*2 yemek kaşığı bal
*3 top vanilyalı dondurma
*Yarım çay bardağı süt

Kavunlu Muzlu Smoothie Tarifi Yapılışı Süt haric diğer malzemeleri bir kaba koyup blendirla karıştırıyoruz Koyuluğuna göre süt ekleyebilirsiniz ben yarım çay bardağı ekledim Afiyet olsun

Similar threads

Muzlu Kavunlu Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *1 muz *Yarım dilim kavun *23 top vanilyalı dondurma *2 yemek kasığı bal *Kıvamına göre süt Muzlu Kavunlu Smoothie Tarifi Yapılışı Süt hariç tüm malzemeleri rondodan geçiriyoruz Ben kakaolu dondurma kullandım ama vanilyalı dondurma ile daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Kavunlu Muzlu Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *2 orta boy muz *Yarım orta boy kavun *67 kare buz *4 çay bardağı süt *2 yemek kaşığı yoğurt *1, 5 veya 2 yemek kaşığı bal *1 tatlı kaşığı vanilya *1 tane eksi elma Kavunlu Muzlu Smoothie Tarifi Yapılışı Bütün malzemeler rondoya atılıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Kavunlu Muzlu Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *1 bardak süt *1 dilim kavun *1 muzun yarısı *12 çay kaşığı tarçın *1 tatlı kaşığı cevizfındık *1 çay kaşığı vanilya *İsteğe göre Hindistan cevizi Kavunlu Muzlu Smoothie Tarifi Yapılışı Özellikle yaz aylarında meyve suyu ya da kola gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Kavunlu Salatalıklı Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *1 dilim kavun *Yarım limon suyu *34 yaprak taze nane *1 tane salatalık *1 tatlı kaşığı bal (Kavun çok tatlıysa balsız da olur) Kavunlu Salatalıklı Smoothie Tarifi Yapılışı Tüm malzemeleri bir kaba koyun, salatalığı soymayın ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Kavunlu Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *2 dilim kavun (yaklaşık 2 su bardağı) *2 yemek kaşığı yoğurt *1 su bardağı soğuk süt *1 yemek kaşığı bal *12 kalıp buz Süslemek için; *1 yemek kaşığı kakaolu krem şanti *Vişne reçeli Kavunlu Smoothie Tarifi Yapılışı Kavun, yoğurt, süt ve bal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt