iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti(Orta Yağlı)
1 Su Bardağı Su
12 Çorba Kaşığı Tuz
125 gr Margarin
HAZIRLANIŞI
1 kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp,yarım çorba kaşığı tuzla karıştıralımEti kavuracağımız tencereye 125 gr margarini alalımTuzladığımız eti tencereye koyalım1 su bardağı suyu ekleyelimTencerenin kapağını kapatıp,etler,suyunu çekip kızarıncaya kadar orta ateşte pişirelim
Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile birlikte servis yapalım
1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti(Orta Yağlı)
1 Su Bardağı Su
12 Çorba Kaşığı Tuz
125 gr Margarin
HAZIRLANIŞI
1 kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp,yarım çorba kaşığı tuzla karıştıralımEti kavuracağımız tencereye 125 gr margarini alalımTuzladığımız eti tencereye koyalım1 su bardağı suyu ekleyelimTencerenin kapağını kapatıp,etler,suyunu çekip kızarıncaya kadar orta ateşte pişirelim
Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile birlikte servis yapalım