Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kayahan ile İpek Açar'ın kızı Aslı Gönül'den Anneler Günü mesajı!

Kayahan ile İpek Açar'ın kızı Aslı Gönül'den Anneler Günü mesajı!
0
67

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
kayahan_ile_ipek_acarin_kizlari_asli_gonul_tipki_annesi_gibi_1590995097_7464.jpg

Merhum sanatçı Kayahan'ın İpek Açar ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Aslı Gönül, şimdilerde İngiltere'de eğitimine devam ediyor. Aslı Gönül, Quality dergisi ile İpek Açar'a Anneler Günü mesajı gönderdi.

Annesi İpek Açar gibi eğitimini yurt dışında devam ettiren Aslı Gönül, Durham Üniversitesi'nin Fizik Bölümü'nde son sınıf öğrencisi olarak okuyor.

ecgUw_1620429532_3491.jpg

Quality dergisi aracılığıyla İpek Açar olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü için mesaj gönderen Aslı Gönül, şu ifadeleri kullandı:

Xld0g_1620429554_4998.jpg

'Annemi çok seviyorum. İyi ki benim annem olmuş, iyi ki var. O benim için çok kıymetli. Üniversite sürecinde ben uzakta olduğum için ayrı kalsak da kalplerimiz her zaman birlikte. Sadece bir gün değil, her gün onların günü olmalı. Üstelik geçirdiğimiz bu zorlu zamanlarda her evin kalbi anneler. Ben de hem annemin hem de tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlarım.'

AYNI ANNESİNE BENZİYOR!

Ağustos ayında 20 yaşına girecek olan Gönül, güzelliğiyle herkesi hayran bıraktı. İpek Açar ve kızını yan yana görenler, ‘Annesinin aynısı oldu’ yorumunda bulunuyor.

F7X6l_1590995279_9534.jpg

Similar threads

Merhum Kayahan ile İpek Açar'ın kızı Aslı Gönül, sosyal medya hesabından anneler gününü kutladı. Liseyi ABD’deki Berklee College of Music’ten bitiren merhum Kayahan'ın kızı İpek Açar, üniversiteyi İngiltere’deki Durham Üniversitesinde okudu. 21 yaşındaki Açar, annesinin Anneler Gününü mesajla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ünlü şarkıcı Kayahan'ın eski eşi İpek Açar, katıldığı bir programda kızı Aslı Gönül hakkında konuştu. Ünlü isim "Aslı Gönül’ denilince gözlerim yaşarıyor, 3 aydır görmüyorum" dedi. Müzik dünyasının değerli isimlerinden biri olan Kayahan'ın eski eşi İpek Açar, geçtiğimiz günlerde "Vapurda Çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Merhum usta sanatçı Kayahan'ın İpek Açar'la olan evliliğinden dünyaya gelen kızları Aslı Gönül Açar değişimi ile herkesi şaşırttı. 1999 yılında kendisi gibi müzisyen olan İpek Açar'la dünyaevine giren merhum sanatçı Kayahan'ın bu evliliğinden Gönül Aslı Açar adını verdiği kızı dünyaya geldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Usta sanatçı Kayahan ile İpek Açar'ın evliliğinden dünyaya gelen Aslı Gönül büyüdü ve sosyal medyanın en dikkat çeken isimleri arasına girmeyi başardı. Ağustos ayında 20 yaşına girecek olan Gönül, güzelliğiyle herkesi hayran bıraktı. İpek Açar ve kızını yan yana görenler, ‘Annesinin aynısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
İpek Açar, Kayahan’ı 50. sanat yılında özel etkinliklerle anıyor. İpek Açar, radyo programında İyi ki Doğdun Kayahan adını verdiği özel bir yayın yapacak. Kayahan'ın vefatından sonra her yıl İpek Açar tarafından düzenlenen 'İyi Ki Doğdun Kayahan' konseri, bu yıl da pandemi nedeniyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt