Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kaybetme korkusu

kaybetme korkusu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Kez merhaba arkadaşlar Benim 11 aydır sevgilim var onu sahiden seviyorum lakin bundan böyle bir takım şeyler eskisi gibi yok evvelden mutluyduk şuanda o mutluluk güya onda azalmış gibi hissediyorum sorun ne bilmiyorum acaba benden sıkılıyomu diye çok düşünüyorum farklı şeyler yapmak istiyo oda eski mektep arkadaşlarıyla karşılaşmak gibi benimde aralarından sevmediğim bi kız var bu yüzden trip atıyorum ve sıkıldığını söylüyo şimdi ben ne yapmalıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Merhaba bundan 1 ay 17 gün önce bi kız bana bi meslek için facebooktan mesaj attı 12 gün daha sonra işi falan unuttuk Kızla aralıksız muhabbet halindeydik uyku muyku yoktu sürekli konusuyoduk jurnal azami 3 saat uyuduğumu hatırlıyorum 1 ay 1 gün öncede kız bana açıldı Yani benim cıkcağımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Arkadaşlar valla ne yapcağımı şaşırdım sizlere danışmak istiyorum Bi sevgilim vardı 2 ay öncesine dek,birincil zamanlar çok mutluyduk çok alaka gösterirdi falan bende benzer şekilde daha sonra erkek arkadaşım kendini geri çekmeye başladı,ben ilgilendikçe sevgimi belirli ettikçe ona bişeyler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
merhaba arkadaşlar ne dek asap olsamda eski arkadaşlarıma anlatamıyorum herkezden utanıyorum bu yüzden size hikayemi kâğıda dökmek istedim bana lütfen bi önerge sunun ben artık bilmiyorum uzun bir yazı olabilir okuyanlara şimdiden fazla teşekürler genel olarak aşk yüzünden oldu lütfen okuyun ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Üniversiteye başlamıştım bir kızla tanıştım fazla kısa sürede ısındık birbirimize anlaşıyorduk ilk başlarda ona karşısında hislerim yoğun değildi yada ben farkında değildim bilemiyorum çünkü hoşlandığım bir başka kız vardı neyse biz bununla fazla daha cana yakın olduk zamanla birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
Bu dek bilgiyi almış olmanız kızın sizinle çikmasi için tatmin edici değilÇünkü daha kız sizin ondan hoslandiginizi bile bilmiyorBunu kıza bir şekilde sölemeniz lazimLakin nasıl?Ast ki bizdenSunu sakin unutmayin çikma teklifi olayin en manâlı kisimlearindan biridirSiz kızı ne dek tavlarsaniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt