Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaybolur fırtınam geride yorgun kalmış yüreğimle

Kaybolur fırtınam geride yorgun kalmış yüreğimle
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kaybolur fırtınam geride bitap kalmış yüreğimle Susarmıydı kelimelerim delice severken susarmıydı aşk yokluğunda sevdaya küsmüşken Haykırırmıydı sözlerin yalanda olsa git deyişlerinle Haykırırmıydı susan sözcükler aşkı yetim bırakırcasına Karanlıklarda bırakırmıydım ıssız sokaklarda sevdamı Karanlıklarda istek duyarmıydı sevda herşeyin anlamı bitmişken Gitme seviyorum derken sözcüklerimiz Gönlüne sar beni şimdilerde hayallerinle Fırtınalarda bırak yüreğimi savrulsun boşlukta Savur denizin mavilikleine senden kalan abes sayfaları Sevdam vurgun gönlümde geride sessizce Esen rüzgarda bulur cümlelerimi Veda eder gönlüm susarken Gönlüm kaybolmuş viranelerde İçindeki seni mırıldanırken Sonu olmayan bir fırtına içimdeki sevda Her fırtınada birazcık daha değil eder Gönlümdeki hayat sevincini Vakit durur yavaştan Kaybolur fırtınam geride bitkin kalmış yüreğimle Sarmaz olur sessiz yüreğim aşkı Bir veda eder son cümleyle HEMEN GİT DELI SEVDAM GERİDE YIKIK BİR SEVDALIYLA alinti  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt