iltasyazilim
FD Üye
Kaygana (Hamur Kızartması) Tarifi İçin Malzemeler
*2 yumurta
*1 çay bardağı süt
*Yarım kabartma tozu
*1, 5 su bardağı un
*1 çimdik tuz
*Toz şeker
Kızartmak için;
*Sıvıyağ
Kaygana (Hamur Kızartması) Tarifi Yapılışı Çok lezzetli ve kolay bir tarif, aniden kahvaltıya gelen misafirleriniz için mükemmel lezzet
Yumurtalarımızı çırpıyoruz, üzerine sütü, kabartma tozunu, tuzu ekleyip çırpıyoruz ve unu da ilave edip iyice karıştırıyoruz Teflon tavamıza sıvı yağ koyup kızmasını *sağlıyoruz, yağımız iyice ısındıktan sonra kaygana hamurumuzdan 1 yemek kaşığı alıp döküyoruz ve bu şekilde devam ediyoruz Kızaran hamurumuzu servis tabağına alıp üzerine toz şeker serpiyoruz Afiyet olsun
*2 yumurta
*1 çay bardağı süt
*Yarım kabartma tozu
*1, 5 su bardağı un
*1 çimdik tuz
*Toz şeker
Kızartmak için;
*Sıvıyağ
Kaygana (Hamur Kızartması) Tarifi Yapılışı Çok lezzetli ve kolay bir tarif, aniden kahvaltıya gelen misafirleriniz için mükemmel lezzet
Yumurtalarımızı çırpıyoruz, üzerine sütü, kabartma tozunu, tuzu ekleyip çırpıyoruz ve unu da ilave edip iyice karıştırıyoruz Teflon tavamıza sıvı yağ koyup kızmasını *sağlıyoruz, yağımız iyice ısındıktan sonra kaygana hamurumuzdan 1 yemek kaşığı alıp döküyoruz ve bu şekilde devam ediyoruz Kızaran hamurumuzu servis tabağına alıp üzerine toz şeker serpiyoruz Afiyet olsun