Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kaygı Kelimesinin Sozluk Anlamı Nedir?

Kaygı Kelimesinin Sozluk Anlamı Nedir?
0
217

Similar threads

Kayac Kelimesinin Anlamı Nedir? Kayac Kelimesinin Sozluk Anlamı Kayac Kelimesinin Anlamı Kayac doğada buyuk yer tutan, yerkabuğunun yapı gereci olan bir ya da birkac mineralden oluşan kutle demektir
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
edebiyat nedir tanımı edebiyat nedir kısaca edebiyat nedir sozluk anlamı Edebiyat, Arapca edepsozcuğunden turemiştir Edep sozcuğu eğitim, iyi terbiye, naziklik, incelikgibi anlamlara gelir; ancak burada kastedilen, ruhun eğitilmesidir İşte şiir, oyku, roman, tiyatro ve sinema (film) gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Abd ne demek Abd sozluk anlamı Abd kelimesinin acıklaması, anlamı (arapca) kadın ismi kole, hizmetci, itaat edici kul sonuna Allah'ın isimleri getirilince bazı isimler meydana gelir abdullah, abdurrahim, abdulmelik gibi
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
Ağılanmak ne demek Ağılanmak kelimesinin anlamı Ağılanmak sozluk anlamı nedir Ağılanmak nedir: 1 Zehirlenmek 2 Zehre maruz kalmak
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Afak Ne Anlama gelir Afak Nedir sozluk anlamı Afak Kelimesinin anlamı afak: ufuklar afak; ufuklar yerle goğun birleştiği gibi gorunen uzak daire demektir Ufuklar: Garp'ın afakını sarmışsa celik zırhlı duvar, Benim iman dolu goğsum gibi serhaddim var Mehmet Akif Ersoy
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,500Konular
982,367Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt