Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kayıp Şehir 4 Şubatta Calan Sezen Aksu Herkes Yaralı Şarkı Sozleri

Kayıp Şehir 4 Şubatta Calan Sezen Aksu Herkes Yaralı Şarkı Sozleri
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kayıp Şehir Sezen Aksu Herkes Yaralı Şarkı Sozleri

Kayıp Şehirde bu akşam Sezen Aksu fırtınası esti Sezen Aksu'nun Kayıp Şehir dizisinde calan soz ve muziği kendisine ait olan Herkes Yaralı Şarkısının sozleri:

imageskayipsehir4subattacalansezenaksuherkesyaralisarkisozleri5aefc8a1695d0

Sezen Aksu Herkes Yaralı

Ne zaman canın yansa bu kadar derinden
Sanırsın mumkun değil bir daha uzulmen
Ne inat ne gozu kara ne dayanıklı yurek
Acıyor aynı yerden her şeye rağmen

Ne akıl kar ediyor ne fikir o sırada
Biliyorsun geciyor zamanla ama ne fayda

Yaralı tepeden tırnağa herkes yaralı
Alışılmıyor acıya yok kaidesi kuralı
Kanayıp ne kadar tutabilirsin gul uğruna dikeni
Ne gelen anladı ne giden olanı biteni

Adıyorum aşka geri kalanımi
Suya soyledim gitti en son yalanımı
Aşkın da en hesapsız kitapsız olanını
Yaşamazsam kara kaplıya kaydedin beni

Similar threads

Sezen Aksu Cümbür Cemaat Yaralı Ne zaman canın yansa bu kadar derinden Sanırsın muhtemel değil yeniden üzülmen Ne inat ne gözü kara ne dayanıklı kalp Acıyor aynı yerden her şeye karşın Ne düşünce kâr ediyor ne düşünce o sırada Biliyorsun geçiyor zamanla fakat ne menfaat Zarar Görmüş tepeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Kayıp Şehir Sezen Aksu Herkes Zarar Görmüş Şarkı Sözleri Kayıp Şehirde bu akşam Sezen Aksu fırtınası esti Sezen Aksu'nun Kayıp Şehir Halkı dizisinde çalan laf ve müziği kendisine ait olan Cümbür Cemaat Yaralı Şarkısının sözleri: Sezen Aksu Cümbür Cemaat Zarar Görmüş Ne süre canın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Kayıp Şehir Halkı Sezen Aksu İstanbul Yokmuş Üstelik Şarkı Sözü burada! Kayıp Şehir Sezen Aksu İstanbul Yokmuş Bir De Sözleri Kayıp Şehir Halkı İstanbul Yokmuş Bir De Şarkı Sözleri Kanal D'nin yeni sezon dizileri aralarında olan ve fragmanlarından bile dikkatleri üzerine çeken Kayıp Şehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Kayıp Şehir 8 Bolum Calan Kader Şarkı Sozu Kayıp Şehir 8 Bolum Calan Kader Şarkı Sozleri A benim avanak, arızalı, arsız gonlum Feleğin cemberine takılıp dondun ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gordun ya A benim avanak, arızalı, arsız gonlum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Sezen Aksu Kayıp Şehir Şarkı Sozleri Kayp Şehir dizisi 22bolumde calan aynı zamanda dizinin ismini taşıyan Sezen Aksu'nun seslendirdiği Kayıp Şehir Şarkısı Sozleriİstanbulun arka sokaklarında tutunamamış insanların hikayesini anlatan Kayıp Şehir dizisi şarkı sozleri Ardımızda ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt