Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kayıp Yüzyılın Prensesi Kahraman Tazeoğlu

Kayıp Yüzyılın Prensesi Kahraman Tazeoğlu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
kayıp yüzyılın prensesi oylum kahraman tazeoğlu,

Kahraman Tazeoğlu son kitabı Kayıp Yüzyılın Prensesi

Sen bana neleri öğrettiğini biliyor musun?
İnsanın terk edildiğinde yok, unutulduğunda yalnızlaştığını ve unutulmanın insanoğluna verilmiş en büyük ceza olduğunu insanı ana yalnızlaştıranın, uzağındayken unutulmak değil, yakınındayken hatırlanmamak olduğunu
Sen bana neleri öğrettiğini biliyor musun?
Başkalarının gözlerindeki ışığı görebilmemiz için, önce kendi gözlerimizdeki karanlığı aydınlatmamız gerektiğini

Kahraman Tazeoğlunun yeni kitabından bu sözlerGeçenlerde bir kitapçıda rastgeldiğim şairimizin kitabınave klasik gibi okuduğum ilk satırlar beni vurduKahraman Tazeoğlu daima fakat mükemmel anlatımıyla karşımızda idiKitap Oylum Talu'ya ithafen yazılmışAslında gıyabında aradığını bulamamış ve yalnızlığı seçmiş kadınlara ithaf etmiş
Ve en hoş cevabı vermiş yalnız bayanlara sorulan sorularaGençsin,güzelsin eğitimlisin neden haytında biri yok?
İşte o satırlar:

'Onunki hayal bir aşktı
Mantığın mantık hatasıydı Tebdili dünyaydı Bakımlı alanda kısa hesaplaşmalardı Anlamayı anlamamaktı Ete gömülü kurşundu Gerçek Dışı bir aşktı işte hayalindeki hayalete gelin olmaktı *

858,497Konular
982,564Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt