iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
10 yumurta
300 gr beyaz çikolata
500 gr çırpılmış şanti
15 çay bardağı toz şeker
200 gr kayısı püresi
5 yaprak jelatin
Yemeğin Tarifi
Yumurta ve toz şekeri çırparak benmaride eritilmiş çikolataya ilave edin ve karıştırın Soğuk suda yumuşattığınız jelatinleri, kayısı püresini, çırpılmış şantiye ekdeyin
Elde ettiğiniz son karışımı, erimiş çikolatalı karışıma ekleyin, karıştırınHazırladığınız karışımı kalıplara doldurarak 30 dakika buzdolabında dindenlirin Dilediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın
10 yumurta
300 gr beyaz çikolata
500 gr çırpılmış şanti
15 çay bardağı toz şeker
200 gr kayısı püresi
5 yaprak jelatin
Yemeğin Tarifi
Yumurta ve toz şekeri çırparak benmaride eritilmiş çikolataya ilave edin ve karıştırın Soğuk suda yumuşattığınız jelatinleri, kayısı püresini, çırpılmış şantiye ekdeyin
Elde ettiğiniz son karışımı, erimiş çikolatalı karışıma ekleyin, karıştırınHazırladığınız karışımı kalıplara doldurarak 30 dakika buzdolabında dindenlirin Dilediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın