iltasyazilim
FD Üye
Kayısı Ve Erik Suyu (İsterseniz Derin Dondurucuya Atabilirsiniz) Tarifi İçin Malzemeler
*Kayısı suyu için
*Bir kilo kadar kayısı
*Bir bardak şeker
*Su
*Erik suyu için de ölçüler aynı
Kayısı Ve Erik Suyu (İsterseniz Derin Dondurucuya Atabilirsiniz) Tarifi Yapılışı Dolapta yumuşamış kayısı ve erikleri değerlendirmek adına yaptım ve güzel olunca sizinle paylaşmak istedim çocuklarınıza gönül rahatlığı ile içerebilirsiniz Geçelim tarife
Kayısı ve erikleri yıkadıktan sonra çekirdeklerinden ayırıp ikisini de farklı tencereye koyup şekeri ve 3 su bardağı suyu da ekledikten sonra 20, 25 dakika kadar kaynatın meyveler yumuşayıncaya kadar Soğuduktan sonra rondodan geçirip pürüzsüz olması için süzdükten süzün Artık sıra suyunu eklemek de burası tamamen size kalmış koyu ve açık nasıl seviyorsanız ona göre su ekleyin Aslında şeker de öyle azaltıp çoğaltmak tamamen elimizde İsterseniz su ilavesi yapmadan şişelere doldurup dondurucuya atıp kışın su ilavesi yaparak gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz Deneyecek herkese şimdiden afiyet olsun
*Kayısı suyu için
*Bir kilo kadar kayısı
*Bir bardak şeker
*Su
*Erik suyu için de ölçüler aynı
Kayısı Ve Erik Suyu (İsterseniz Derin Dondurucuya Atabilirsiniz) Tarifi Yapılışı Dolapta yumuşamış kayısı ve erikleri değerlendirmek adına yaptım ve güzel olunca sizinle paylaşmak istedim çocuklarınıza gönül rahatlığı ile içerebilirsiniz Geçelim tarife
Kayısı ve erikleri yıkadıktan sonra çekirdeklerinden ayırıp ikisini de farklı tencereye koyup şekeri ve 3 su bardağı suyu da ekledikten sonra 20, 25 dakika kadar kaynatın meyveler yumuşayıncaya kadar Soğuduktan sonra rondodan geçirip pürüzsüz olması için süzdükten süzün Artık sıra suyunu eklemek de burası tamamen size kalmış koyu ve açık nasıl seviyorsanız ona göre su ekleyin Aslında şeker de öyle azaltıp çoğaltmak tamamen elimizde İsterseniz su ilavesi yapmadan şişelere doldurup dondurucuya atıp kışın su ilavesi yaparak gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz Deneyecek herkese şimdiden afiyet olsun