Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kayısılı Et

Kayısılı Et

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
3 Çorba Kaşığı Margarin
1 Kg Yağsız Kuşbaşı Et
2 Adet Soğan
2 Diş Sarmısak
1 Çorba Kaşığı Köri
2 Adet Defne Yaprağı
1 Çubuk Tarçın
1,5 Su Bardağı Su
2 Su Bardağı Sıcak Su
100 gr Kuru Kayısı
150 grYağlı Yoğurt
2 Tatlı Kaşığı Nişasta
2 Adet Kırmızı Elma
2 Çorba Kaşığı Limon Suyu
3 Çorba Kaşığı Kıyılmış Maydanoz
Tuz , Karabiber


HAZIRLANIŞI
Öncelikle kayısıları 2 su bardağı sıcak suyla ıslatın ve 1 saat bekletin
2 çorba kaşığı margarini tencereye alınEtleri yağda kavurunTuz,karabiber ilave edinDaha sonra etleri tencereden çıkarın
Tencereye 1 çorba kaşığı margarin daha koyunSarmısak ve soğanı ince ince kıyıp yağda kavurunKöri,defne yaprağı,tarçını ekleyinEtler ile 1,5 su bardağı suyu da tencereye ekleyinKayısıları da tencereye alınKayısıların suyundan 1 su bardağını yoğurtla çırpıp,tencereye ekleyin20 dakika daha pişirin
Elmaları soymadan incecik dilimleyinLimon suyuyla nişastayı küçük bir kapta çırpıp,elmalarla birlikte tencereye ekleyin10 dakika daha pişirinTencereyi ocaktan alınÜzerine ince ince kıyılmış maydanoz serpip,servis yapın
 
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt