Kayısılı Pasta (10 Karakter) Malzemeler Kek Malzemesi 14 yumurta 12 kg toz şeker 12 kg un Krema Malzemesi 15 Yumurta 500 gr kayısı püresi 12 kg toz şeker 1 kg tatsız şanti Yemeğin Tarifi Yumurta ve toz şekeri çırpın Evvelden çırpmış olduğunuz şantiye ilave edin Bu karışıma kayısı püresini ekleyerek karıştırın Hazırladığınız kremayı dinlenmeye bırakın Turtada kullanılacak 14 yumurtanın toz şeker ile mikserde iyice çırpın Yumurta sarılarını ve unu ekleyerek karıştırın Hazırladığınız hamuru büyükçe teflon tavaya döküp kabarana dek pişirin daha sonra fırın kabına alıp kızarıncaya dek fırında pişirin Hazırladığınız keki ortadan ikiye bölüp krema sürün Kekin tamamını krema ile kaplayın Dilerseniz arasına çilek de dizebilirsiniz Pastayı buzdolabında dinlendirip dilediğiniz şekilde keserek servis yapın