Kayısılı Pasta (10 Kişilik) Kayısılı Kek Kayısılı pasta tarifi Kayısılı kek nasıl hazırlanır bu yazımızda bulabilirsiniz Zorunlu Malzemeler : Kek Malzemesi 14 yumurta 12 kg toz şeker 12 kg un Krema Malzemesi 15 Yumurta 500 gr kayısı püresi 12 kg toz şeker 1 kg şekersiz şanti 64352 64352 kayisilipasta5c4f16b6447d8kayisilipasta5c4f16b6447d8 1066 1600 kayisilikektarifi3jpg64352 Kayısılı Pasta kayisilikektarifi3jpg64352 Kayısılı Pasta Hazırlanışı: Yumurta ve toz şekeri çırpın Evvelden çırpmış olduğunuz şantiye ek edin Bu karışıma kayısı püresini ekleyerek karıştırın Hazırladığınız kremayı dinlenmeye bırakın Turtada kullanılacak 14 yumurtanın toz şeker ile mikserde adamakıllı çırpın Yumurta sarılarını ve unu ekleyerek karıştırın Hazırladığınız hamuru büyükçe teflon tavaya döküp kabarana dek pişirin daha sonra fırın kabına alıp kızarıncaya kadar fırında pişirin Hazırladığınız keki ortadan ikiye bölüp krema sürün Kekin tamamını krema ile kaplayın Dilerseniz arasına çilek de dizebilirsiniz Pastayı buzdolabında dinlendirip dilediğiniz şekilde keserek servis yapın