Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kayısılı Pilav Tarifi Resimli

Kayısılı Pilav Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kayısılı Pilav nasıl yapılır
Kayısılı Pilav yapılışı

Kayısılı Pilav Malzemeler
2 Su Bardağı Çilav (kokulu bir pirinç türü)
3 Çorba Kaşığı Tereyağı
3 Su Bardağı Et Suyu
200 gr Kuru Kayısı
1 Tatlı Kaşığı Safran, Tuz






Kayısılı Pilav Yemeğin Tarifi

Safranı et suyu kaynarken ek ederek ateşi kapatın

Çilavı bir saat süreyle soğuk suda beklettikten daha sonra tereyağında kavurun ve safranlı et suyu ile tuzunu ekleyin

Öteki tarafta kayısıları küp biçiminde doğrayıp 56 dakika haşladıktan daha sonra süzün

Pilav pişince ateşten indirin Kayısıları ekleyerek karıştırın ve demlenmeye bırakın *
 
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt