Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kayıt Defteri Düzenleme Yöneticiniz Tarafından Devreden Çıkarılmıştır hatası alıyorum

Kayıt Defteri Düzenleme Yöneticiniz Tarafından Devreden Çıkarılmıştır hatası alıyorum
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kayıt Defteri Düzenleme Yöneticiniz Tarafından Devreden Çıkarılmıştır hatası alıyorum Tescil Defteri Düzenleme Yöneticiniz Tarafından Devreden Çıkarılmıştır diye bir hata çıktı diye bir yazı geldi msn deki arkadaşımdan Sizler için araştırarak Tescil Defteri Düzenleme Yöneticiniz Tarafından Devreden Çıkarılmıştır sorununu çözdüm Yani en azından arkadaşımınkini çözdüm 1549349941 1549349941 kayitdefteriduzenlemeyoneticiniztarafindandevredencikarilmistirhatasialiyorum5c593439be5aekayitdefteriduzenlemeyoneticiniztarafindandevredencikarilmistirhatasialiyorum5c593439be5aekayitdefteriduzenlemeyoneticiniztarafindandevredencikarilmistirhatasialiyorum5c593439be5aeÇÖZÜMÜ ŞU ŞEKİLDE MELEKLERİM c:windows klasörü aşağı regedituygulaması var ona sağ tıkla ve farklı çalıştır seçeneğini seç buradan öncelikle geçerli kullanıcı olarak çalıştırmaya çalış ama çalımayacaktıraşağıdaki kullanıcı seçeneğinden administrator seçeneği ile varsa şifresini girerek çalıştırabilirsinbu işlemi hallettikten sonra bilgisayarını baştan başlatıp tehlikesiz kipe administrator olarak girdikten sonra adi kullanıcı hesabını bilgisayar yöneticisi olarak atayabilirsinkayitdefteriduzenlemeyoneticiniztarafindandevredencikarilmistirhatasialiyorum5c593439c641falt Sorunu olan olursa yazsın yardımcı olmaya çalışayımkayitdefteriduzenlemeyoneticiniztarafindandevredencikarilmistirhatasialiyorum5c593439c641falt :eek: Eek! :eek:rkide:  

858,497Konular
982,556Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt