Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kayıt olmada ve pus'da sorun varmış. şifre değişiminde var mı?
Arkadaşlar, Siteye giriş yapıyorum karşıma Wellcome cart curt çıkıyor Ardından Emaile şifre gönderildiğini söylüyor Fakat şifre falan gelmiyor Şifremi unuttum diyorum şifre geliyor Fakat siteye giriş yapıyorum tekrar aynı muhabbet nedir bu? Çözümünü bilen var mı ?
Tik Tok Şifre Değiştirme nasıl yapılıyor?
TikTok şifre değiştirme sorunu nasıl çözülür?
TikTok uygulamasında en çok yaşanan ve uygulamanın popülerliğini azaltan tiktok hesap kurtarma, tiktok hesap erişimi ve tiktok hesap silme sorunları konusunda uygulamadan yeni bir güncelleme yapılacağı...
bugün Toshina sattlite pro A30 laptopum çalnıdı12 sorum var
1) Şifre koymuştum, bilgisayarı açtığın gibi şifre isityordu, kırılabilir mi ?
2) Çalan şarj adaptörünü unutmuş, başka bir adaptörü uydurabilirmi ?
3) Yapabilceğim bişe var mı ?
beyler şifremi deyiştirdim zaman giriş yaparken ID hatası veriyor oyuna girebilmek için birtek şifremi unuttumdan maile gelen karmakarışık bir şifre var onunla girebiliyorum tekrar deyiştiriyorum kendi yaptım şifre ile giriş yapamıyorum oyunda olmadım halde yapıyorum bunları
ve bu vesile ile...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.