Kayıtlardan dargın gerçek bir hitabe çağrı merkezi gülünç ses kayıtları call center gülünç ses kayıtları call center (reel ses kayıtlarından seçme parça) Garanti Benım pos cihazımda sorun var işlem yapamıyorum Nasıl bir sorun var? Hangı işlemi yaparken problem çıkarıyor? Ekranında tanıdık olmayan terimler var Hiç bir menüye giremiyorum Anladım Makinanızın programı silinmiş Yetkili servise bildirimini yapıyorum bir teknisyen işletmenize gelip makinanızı değiştirecek Ne süre gelecekler? Ben bildirimizini şu an itibariyle yaptım, en kısa sürede geleceklerdir Kardeşim burası bir işyeri en kısa süreden kastınız ne? Teknik servisler firmalara bize bildiriş sırasına kadar müdahale ediyorlar Sizi yanıltmamak için net bir saat veremeyeceğim Ben onu bunu bilmem 15 dakikada bu makinayı değiştirmezseniz görürsünüz siz neler olacağını Benım ismim Cengiz Kiminle görüştüğümü öğrenebilirmiyim? Cemal ben Cemal bey size yardımcı olmak istiyorum ama 15 dakika içinde gelemezler bunu sebebi yetkili servislerin firmalara bize bildiriş sırasına göre müdahale etmeleridir Fakat sizin için yetkili servislere kanımca telefon açıp ivedi olduğunu belirteceğim Ben onu bunu bilmem 15 dakika içinde birisi gelmez ise bu makinayı yakarım Hatta şunu söyleyeyim 13 dakikanız kaldı Cemal bey dükkanı yaksanız itfaiye 13 dakika içinde gelmez Azıcık anlayış lütfen Simdi 13 dakikada kimse gelmiyor mu? Maalesef bunun için size laf veremiyorum İsminiz Cengiz'di değil mi? Evet ismim Cengiz Bak Cengiz sana şöyle diyeyim o vakit Buraya yarım saat içinde birini yollamazsan Genel Müdürlüğünüze telefon açıp 15 gün önce sana bildirim yaptığımı ve halen kimseyı yollamadığını ve kimse gelmedi diye bugün sana telefon açtığımda bana küfür ettiğini söyleyeceğim Sanırım işinden almak istemezsin Cemal bey ilk olarak şu an zaten genel merkez ile görüşüyorsunuz Keza da şu an konuştuğumuz telefon dinleniyor ve tescil yapıyor Söylediğiniz herşey kayıt altına alındı ve istendiğinde arşivden çıkarılıp dinlenebiliniyor Aramak dinleniyor Evet kayıt altında herşey !!!!!!!! Peki Cengiz bey siz benim niye makinama 15 gündür müdahale ettirmiyorsunuz? 15 gün once size bildirimini yaptım ayıp değil mi? Cemal bey beni daha şimdi aradınız bakın bunlara hiç lüzum değil biz burada sorunlarınızı halletmek için çalışıyoruz Oradaki pos makinasının çalışmasını ben de siziın dek istiyorum Sonuçta oraya pos cihazını çalışması için koyduk Dediğim gibi servis ile telefon ie görüşüp en kısa sürede makinanızın değiştirilmesini saglayacağım Buna kesin olabilirsiniz Tamam tamam Cengiz gönder de ne süre gönderirsen bayrak direği Size hiç diş geçmiyor seni de sevdim orada adresim vardır bir ara gel de çay ısmarlıyayım sana bitmiş oldu Cemal bey hadi öptüm kayitlardanalinmisgercekbirkonusma5c560ced66afaalt )) İyi günler Özel Baskı