iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar 7 aydır çıktığım bı kız var kızla lısede benzer sınıftaydık okulun bıtmesıne 2 ay kala çıkmaya başladık kız univkazandı şehır dısına gıttı bu arada 1 defa ayrıldık bayram tatılıne geldiğinde dersaneme geldi barışmak istediğini anlatmak için tersledım herkesın içinde bağırdım fılan kız ben gururumu ayaklar altına alıp yanına gelıyorum senın yaptığına bak fılan demıstı affetmıştım fakat son 1 haftadır fazla ilgisiz ne arıyo ne soruyo ben mesaj atmadan atmıyo fılan bu şart canımı sıkmaya başladı ayrılıp ayrılmama aralarında kaldım sizce ne yapmalıyım?
Kızın sevgısındende şüphe etmeye başladım sevmeyen kız gururunu çiğneyıp özur dılemeye kazanç mı bıde annesı ayrıl fılan dedığınde değil ben sevıyorum ne dersenız dıyın ayrılmam fılan demişti ailesı bılıyo yanı durumu yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar
Kızın sevgısındende şüphe etmeye başladım sevmeyen kız gururunu çiğneyıp özur dılemeye kazanç mı bıde annesı ayrıl fılan dedığınde değil ben sevıyorum ne dersenız dıyın ayrılmam fılan demişti ailesı bılıyo yanı durumu yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar