iltasyazilim
FD Üye
Kaymaklı Antep Fıstıklı Hibiskuslu Fırınlanmış Armut Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*2 Armut
*12 bardaktan biraz fazla su
*12 bardaktan biraz fazla şeker
*1520 gr hibiskus
*Kaymak
*Toz antep fıstık
Kaymaklı Antep Fıstıklı Hibiskuslu Fırınlanmış Armut Tatlısı Tarifi Yapılışı Armutları sapları kalacak şekilde soyun Tencereye yerleştirin şekeri ve suyunu ekleyin sonra hibiskus ekleyin kısık ateşte 2530 dk pişirin Suyunu süzüp armutları fırın tepsisine koyun biraz suyunu ve hibiskuslerinden koyun kalan Hibiskusleri atıp suyunu buz poşetine koyabilirsiniz Yazın soğuk içecek olarak kullanırsınız Fırında 180200 derece kadar pişirin Tabağa alıp üzerine kaymak ve antep fıstığı serpip servis edin
Afiyet olsun
*2 Armut
*12 bardaktan biraz fazla su
*12 bardaktan biraz fazla şeker
*1520 gr hibiskus
*Kaymak
*Toz antep fıstık
Kaymaklı Antep Fıstıklı Hibiskuslu Fırınlanmış Armut Tatlısı Tarifi Yapılışı Armutları sapları kalacak şekilde soyun Tencereye yerleştirin şekeri ve suyunu ekleyin sonra hibiskus ekleyin kısık ateşte 2530 dk pişirin Suyunu süzüp armutları fırın tepsisine koyun biraz suyunu ve hibiskuslerinden koyun kalan Hibiskusleri atıp suyunu buz poşetine koyabilirsiniz Yazın soğuk içecek olarak kullanırsınız Fırında 180200 derece kadar pişirin Tabağa alıp üzerine kaymak ve antep fıstığı serpip servis edin
Afiyet olsun