Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaymaklı Antep Fıstıklı Hibiskuslu Fırınlanmış Armut Tatlısı

Kaymaklı Antep Fıstıklı Hibiskuslu Fırınlanmış Armut Tatlısı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kaymaklı Antep Fıstıklı Hibiskuslu Fırınlanmış Armut Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

*2 Armut
*12 bardaktan biraz fazla su
*12 bardaktan biraz fazla şeker
*1520 gr hibiskus
*Kaymak
*Toz antep fıstık

Kaymaklı Antep Fıstıklı Hibiskuslu Fırınlanmış Armut Tatlısı Tarifi Yapılışı Armutları sapları kalacak şekilde soyun Tencereye yerleştirin şekeri ve suyunu ekleyin sonra hibiskus ekleyin kısık ateşte 2530 dk pişirin Suyunu süzüp armutları fırın tepsisine koyun biraz suyunu ve hibiskuslerinden koyun kalan Hibiskusleri atıp suyunu buz poşetine koyabilirsiniz Yazın soğuk içecek olarak kullanırsınız Fırında 180200 derece kadar pişirin Tabağa alıp üzerine kaymak ve antep fıstığı serpip servis edin
Afiyet olsun
 
858,496Konular
982,400Mesajlar
30,224Kullanıcılar
OzankkkaaSon üye
Üst Alt