iltasyazilim
FD Üye
Kaymaklı Kemalpaşa Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*1 paket kemal paşa tatlısı
*4 5 su bardağı şeker
*5 su bardağı su
*1 paket vanilya
*1 kutu kaymak
Üzerine;
*Toz antep fıstığı
Kaymaklı Kemalpaşa Tatlısı Tarifi Yapılışı Kemalpaşayı arkasındaki yapılışına göre yapılır, sonra borcama alınarak soğuması beklenir, soğuduktan sonra bir bıçak yardımı ile ortadan ikiye bölünür Aralarına kaymak konulur ve üzeri kapatılır Üstüne toz haline getirdiğimiz antep fıstığından dökülür, dolaba kaldırılır ,afiyet olsun
*1 paket kemal paşa tatlısı
*4 5 su bardağı şeker
*5 su bardağı su
*1 paket vanilya
*1 kutu kaymak
Üzerine;
*Toz antep fıstığı
Kaymaklı Kemalpaşa Tatlısı Tarifi Yapılışı Kemalpaşayı arkasındaki yapılışına göre yapılır, sonra borcama alınarak soğuması beklenir, soğuduktan sonra bir bıçak yardımı ile ortadan ikiye bölünür Aralarına kaymak konulur ve üzeri kapatılır Üstüne toz haline getirdiğimiz antep fıstığından dökülür, dolaba kaldırılır ,afiyet olsun