Kayseri Yağlaması Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için 3 su bardağı unTuzluSu Kıymalı harç için 400 gram kıyma1 büyük soğan45 adet yeşil biber3 adet domatesKarabiber, pulbiber, tuzlu1 kase yoğurt1 diş sarımsak Kayseri Yağlaması Tarifi Yapılışı Hamuru kulak memesi kıvamında yoğurun dinlenmeye bırakınİnce doğranmış soğanı değişken yağda kavurun gerisinde doğranmış biberi ekleyin birazcık daha kavurun Kabukları soyulmuş doğranmış domatesleri ekleyin en son kıymayı ekleyin baharatları ekleyip pişirinHamuru bezelere ayırın tek tek açıp orta ateşte pişirin Bir tane lavaş üstüne kıymalı harç koyun bu şekilde devam edin en son 4 de kesip ortasına sarımsaklı yoğurt döküp servis edebilirsiniz Sıhhat olsunol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur