Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kayserili

kayserili
0
162

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kayseri'linin biri olum doşeğindedir:
Sevgili karım buradamısın
Evet Hayatım Buradayım
Sevgili Oğlum Mehmet Buradamısın ?
Evet Babacığım Buradayım
Oğlum Ahmet ya sen burada mısın ?
Evet Ben de Buradayım
Guzel kızım sen burada mısın ?
Evet buradayım Babacım
Allah Hepinizin belasını versin Dukkanda kim duruyor o zaman ?

Similar threads

Kayserilinin biri olum doşeğindedir: Kayserili: Sevgili karım burada mısın? Eşi: Evet hayatım buradayım Kayserili: Sevgili oğlum Mehmet burada mısın? Mehmet: Evet babacım buradayım Kayserili: Oğlum Ahmet ya sen burada mısın? Ahmet: Evet ben de buradayım Kayserili: Guzel kızım sen burada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
269
Kayserilinin biri vefat döşeğindedir: Kayserili: Sevgili karım burada mısın? Eşi: Evet hayatım buradayım Kayserili: Sevgili oğlum Mehmet burada mısın? Mehmet: Evet babacım buradayım Kayserili: Oğlum Ahmet ya sen burada mısın? Ahmet: Evet ben de buradayım Kayserili: Hoş kızım sen burada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Kayseri'linin biri ölüm döşeğindedir: Sevgili karım buradamısın Evet Hayatım Buradayım Sevgili Oğlum Mehmet Buradamısın ? Evet Babacığım Buradayım Oğlum Ahmet ya sen burada mısın ? Evet Ben de Buradayım Güzel kızım sen burada mısın ? Evet buradayım Babacım Allah Hepinizin belasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
6 kişilik komik skec 6 kişilik kısa komik skec 6 kişilik skec orneği KAYBOLAN SİLAH PAŞA :FirdevsBacı! FİRDEVS BACI : Buyrun efendim PAŞA : Herkese soyle,saat 10´da salonda hazır bulunsunlar! FİRDEVS BACI :Başustune efendim PAŞA : Unutma cok onemli! FİRDEVS BACI : Unutmam efendim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Benim de cok sevdiğim oyunlardan biridirBazen insan kelimeyi anlatırken her turlu yolu deniyor ve ortaya komik dialoglar cıkıyor imagesgenclertabuoynuyor5ad744a4ca0d3gifimagesgenclertabuoynuyor5ad744a5e1065png kelime: mini etek erkek: hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt