iltasyazilim
FD Üye
vooo gadalarını aldıııımmm yavvrııımmm nii iddiler saa böle guzuumm
aamedin 3 dene bilyesini üttüm ökelendi gaktı dövdü beni yauu
görüon nu sümüklünün ittiğini aaşamleyin ben oa zorarım seninde elin ayaan dölek durmadı zaaarr
yok vallaha nizah çıksın istemedim gendi gendiia şatillendi
hatca ya diicem garik bebesini niidecese itsin yiter
dii vallah ben didim amma bee hiç masimiyo
bak hele sen, hatça da anca zoo zoo gezsin bebesini hiç baktıı niy yog ellaaam
nööörürsen gari, heryirim ağrıyo bööğrüm sızılıo
vooo pempe,nireye gidiyon kele?
bebenin bezi bittiydi de onu alacaam,bizim hatcenin yanına da varırım ola ki,misafiri geleecemiş de ketesini pastasına destek idiim diyeo kadar höökelenmiş geçen sefer misafirim gelmeye canım çıhtı da bi gılını gıpırdatmadın hacer abba diip durdu
hele helepempe de pek şatillendi bu ara ya hayrola garinise,topal aamedin gınasına gideceek aaşamınan le?gadani alıyım oa göre irken gelgeç galıp niitme
bahıyım da bizimki ne derse ona tarafından giderik,benim güccük oolanın sünnetine altın takmadıydı aamedin garısısen de illaam,nirde düğün war dernek war gitsen lee?
yok gı,aamed gızı gaçırmış ya,meraamdan gidecem
ii sen bilin,ben ilkindiyi gılar arar,haber iderim senihazıllan da sen yine de, gidek ben gelmeye usul hazıllanın şimdi sen,gice galmayah
Şo taraf kölgenlik la oraya çömek
lan nöörecen orda piknik niy yapılmaz ilalemin ortasında
Helaya yakın çömek bebelerin tuvaleti niyin gelir
*
aamedin 3 dene bilyesini üttüm ökelendi gaktı dövdü beni yauu
görüon nu sümüklünün ittiğini aaşamleyin ben oa zorarım seninde elin ayaan dölek durmadı zaaarr
yok vallaha nizah çıksın istemedim gendi gendiia şatillendi
hatca ya diicem garik bebesini niidecese itsin yiter
dii vallah ben didim amma bee hiç masimiyo
bak hele sen, hatça da anca zoo zoo gezsin bebesini hiç baktıı niy yog ellaaam
nööörürsen gari, heryirim ağrıyo bööğrüm sızılıo
vooo pempe,nireye gidiyon kele?
bebenin bezi bittiydi de onu alacaam,bizim hatcenin yanına da varırım ola ki,misafiri geleecemiş de ketesini pastasına destek idiim diyeo kadar höökelenmiş geçen sefer misafirim gelmeye canım çıhtı da bi gılını gıpırdatmadın hacer abba diip durdu
hele helepempe de pek şatillendi bu ara ya hayrola garinise,topal aamedin gınasına gideceek aaşamınan le?gadani alıyım oa göre irken gelgeç galıp niitme
bahıyım da bizimki ne derse ona tarafından giderik,benim güccük oolanın sünnetine altın takmadıydı aamedin garısısen de illaam,nirde düğün war dernek war gitsen lee?
yok gı,aamed gızı gaçırmış ya,meraamdan gidecem
ii sen bilin,ben ilkindiyi gılar arar,haber iderim senihazıllan da sen yine de, gidek ben gelmeye usul hazıllanın şimdi sen,gice galmayah
Şo taraf kölgenlik la oraya çömek
lan nöörecen orda piknik niy yapılmaz ilalemin ortasında
Helaya yakın çömek bebelerin tuvaleti niyin gelir
*