Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kayserilice bir servettir

kayserilice bir servettir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
vooo gadalarını aldıııımmm yavvrııımmm nii iddiler saa böle guzuumm

aamedin 3 dene bilyesini üttüm ökelendi gaktı dövdü beni yauu

görüon nu sümüklünün ittiğini aaşamleyin ben oa zorarım seninde elin ayaan dölek durmadı zaaarr

yok vallaha nizah çıksın istemedim gendi gendiia şatillendi

hatca ya diicem garik bebesini niidecese itsin yiter

dii vallah ben didim amma bee hiç masimiyo

bak hele sen, hatça da anca zoo zoo gezsin bebesini hiç baktıı niy yog ellaaam

nööörürsen gari, heryirim ağrıyo bööğrüm sızılıo

vooo pempe,nireye gidiyon kele?

bebenin bezi bittiydi de onu alacaam,bizim hatcenin yanına da varırım ola ki,misafiri geleecemiş de ketesini pastasına destek idiim diyeo kadar höökelenmiş geçen sefer misafirim gelmeye canım çıhtı da bi gılını gıpırdatmadın hacer abba diip durdu

hele helepempe de pek şatillendi bu ara ya hayrola garinise,topal aamedin gınasına gideceek aaşamınan le?gadani alıyım oa göre irken gelgeç galıp niitme

bahıyım da bizimki ne derse ona tarafından giderik,benim güccük oolanın sünnetine altın takmadıydı aamedin garısısen de illaam,nirde düğün war dernek war gitsen lee?

yok gı,aamed gızı gaçırmış ya,meraamdan gidecem

ii sen bilin,ben ilkindiyi gılar arar,haber iderim senihazıllan da sen yine de, gidek ben gelmeye usul hazıllanın şimdi sen,gice galmayah

Şo taraf kölgenlik la oraya çömek

lan nöörecen orda piknik niy yapılmaz ilalemin ortasında

Helaya yakın çömek bebelerin tuvaleti niyin gelir

*