Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kayserilice bir servettir

kayserilice bir servettir
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
vooo gadalarını aldıııımmm yavvrııımmm nii iddiler saa bole guzuumm

aamedin 3 dene bilyesini uttum okelendi gaktı dovdu beni yauu

goruon nu sumuklunun ittiğini aaşamleyin ben oa zorarım seninde elin ayaan dolek durmadı zaaarr

yok vallaha nizah cıksın istemedim gendi gendiia şatillendi

hatca ya diicem garik bebesini niidecese itsin yiter

dii vallah ben didim amma bee hic masimiyo

bak hele sen, hatca da anca zoo zoo gezsin bebesini hic baktıı niy yog ellaaam

nooorursen gari, heryirim ağrıyo booğrum sızılıo

vooo pempe,nireye gidiyon kele?

bebenin bezi bittiydi de onu alacaam,bizim hatcenin yanına da varırım belki,misafiri geleecemiş de ketesini pastasına yardım idiim diyepek hookelenmiş gecen sefer misafirim gelmeye canım cıhtı da bi gılını gıpırdatmadın hacer abba diip durdu

hele helepempe de pek şatillendi bu ara ya hayrola garinise,topal aamedin gınasına gideceek aaşamınan le?gadani alıyım oa gore irken gelgec galıp niitme

bahıyım da bizimki ne derse ona gore giderik,benim guccuk oolanın sunnetine altın takmadıydı aamedin garısısen de illaam,nirde duğun war dernek war gitsen lee?

yok gı,aamed gızı gacırmış ya,meraamdan gidecem

ii sen bilin,ben ilkindiyi gılar arar,haber iderim senihazıllan da sen gene de, gidek ben gelmeye usul hazıllanın şimdi sen,gice galmayah

Şo taraf kolgenlik la oraya comek

lan noorecen orda piknik niy yapılmaz ilalemin ortasında

Helaya yakın comek bebelerin tuvaleti niyin gelir