iltasyazilim
FD Üye
Kaysı Kompostosu Çok Lezzetli Tarifi İçin Malzemeler
*1, 5 kilo yumuşak kayısı ( ben bizim bahçeden topladım)
*1, 5 su bardağı şeker ( ben fazla bile atmış olabilirim şekerli sevdiğim için sizi miktarını isteğe göre az da katabilirsiniz)
*2 litre kadar su ( sulu sevenler daha fazla su ekleyebilir)
Kaysı Kompostosu Çok Lezzetli Tarifi Yapılışı Selamın Aleyküm *arkadaşlar
ilk önce kayısıları yıkıyoruz ben bahcemizdekileri kullandığım için düşenlerin Üstünde karınca vardı ondan iyice yıkadım Sonra çekirdeklerini ayırıyoruz Ayırdığım kayısıları uygun bir tencereye alıyoruz ve şeker ekliyoruz ,sonra yaklaşık 2 saat daha daha zamanınız varsa fazla bekletin su ekleyin ve yaklaşık 10 dakika kaynatın altını kapatın ve soğumaya bırakın sonra dolaba kaldırın
Bu tarif en iyi anne sütü veren kadınlar için süt artmasına çok faydalı
Şimdiden deneyenler
*1, 5 kilo yumuşak kayısı ( ben bizim bahçeden topladım)
*1, 5 su bardağı şeker ( ben fazla bile atmış olabilirim şekerli sevdiğim için sizi miktarını isteğe göre az da katabilirsiniz)
*2 litre kadar su ( sulu sevenler daha fazla su ekleyebilir)
Kaysı Kompostosu Çok Lezzetli Tarifi Yapılışı Selamın Aleyküm *arkadaşlar
ilk önce kayısıları yıkıyoruz ben bahcemizdekileri kullandığım için düşenlerin Üstünde karınca vardı ondan iyice yıkadım Sonra çekirdeklerini ayırıyoruz Ayırdığım kayısıları uygun bir tencereye alıyoruz ve şeker ekliyoruz ,sonra yaklaşık 2 saat daha daha zamanınız varsa fazla bekletin su ekleyin ve yaklaşık 10 dakika kaynatın altını kapatın ve soğumaya bırakın sonra dolaba kaldırın
Bu tarif en iyi anne sütü veren kadınlar için süt artmasına çok faydalı
Şimdiden deneyenler