bilgisayarci
FD Üye
Ahu Aysal Kerimoğlu, 2006 yılında açtığı, dünyaca ünlü onlarca ismi ağırladığı ve kendisinin de yaşadığı oteli Hotel Les Ottomans'tan geçen hafta 'check-out' yaptı. Daha doğrusu yapmak zorunda kaldı.
Ahu Hanım, 32 yıl evli kaldığı ve Ocak 2008'de boşandığı Ünal Aysal'ın işleri makûs gidince, kredi alabilmesi için otelini ona devretmişti.
Maalesef işler, Galatasaray'ın eski lideri Ünal Aysal için yeterli gitmedi. Alacaklı bir banka, 440 milyon lira muhammen bedelle otelin icradan satışını istedi.
Fakat satışa kısa bir mühlet kala Ünal Aysal, otel için konkordato isteyince otel yönetimine kayyum atandı.
"BUGÜN DE OLSA BİREBİRİNİ YAPARDIM"
Kayyum atanmasıyla birlikte Ahu Aysal Kerimoğlu da hem işi, hem de meskeni olan Hotel Les Ottomans'tan taşındı. Bunu duyunca Ahu Hanım'ı aradım.
Her zamanki olumlu gücüyle telefonu açan Ahu Hanım; "Allah sıhhat versin Bülent'ciğim; gerisi boş. Ünal da bu türlü olsun istemezdi. Hangi bayan benim yaptığımı yapar bilmem lakin bugün olsa yeniden hiç düşünmeden oteli Ünal'a verirdim" dedi. Kendisinin olan Baltalimanı'ndaki konuta taşındığını söyleyen Ahu Hanım'a, yeni yuvasında sağlıklı bir hayat diliyorum.
Bülent Cankurt/Sabah
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.