Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaza Yapan Otobüs Şoförü, Ambulanstan İnmeye İstedi: 'Ben Kiracı Adamım, Çalışmak Zorundayım'

Kaza Yapan Otobüs Şoförü, Ambulanstan İnmeye İstedi: 'Ben Kiracı Adamım, Çalışmak Zorundayım'

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-01595cee8cc67c147fc1adcf40c13673a10b7033.jpg

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde beton elektrik direğine çarpan halk otobüsünün yaralanan şoförü Engin K., 'Ben kiracı adamım, çalışmak zorundayım' diyerek ambulanstan inmek istedi. Sıhhat takımlarınca ikna edilen Engin K., hastaneye götürüldü.

cdntr1.img.sputniknews.com

Kaza, saat 22.00 sıralarında İzmit Akpınar Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. Engin K. idaresindeki halk otobüsü, yokuş aşağı indiği sırada şoförünün direksiyon denetimini yitirmesi sonucu yol kenarında bulunan beton elektrik direğine çarptı.

İçerisinde yolcu bulunmayan halk otobüsünün şoförü araçta sıkıştı. Etraftakilerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, polis ve sıhhat takımları geldi.

"Ben bu ayağıma baktıracağım sadece"

İtfaiye takımlarınca araçtan çıkarılan şoför ambulansa alındı. Ambulanstaki sedyeye yatırılan Engin K., “Benim çalışmam lazım. Ben bu ayağıma baktıracağım yalnızca, ayağımda rastgele bir şey yoksa ben kiracı adamım, çalışmak zorundayım” diyerek ambulanstan inmek istedi.

Sıhhat grupları tarafından zahmetle ikna edilen Engin K., Seka Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

858,496Konular
981,659Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt