kazağın modası hiç geçmez Kış aylarında en gözde kıyafetler kazaklar Gömlek üzerine giyilenler, olağan modeller, uzun modeller, kısa modeller, rengarenk desenli modeller Bunları hepimiz alıyor ve giyiyoruz zevklerimize kadar En iyileri yargı eder kadınlar Kırmızı kazak aldım 3 tane geçenlerde Farklı desenler modellerde lakin üçüde kırmızı Benim en büyük ve hoş tutkum kırmızıdan yana Çok yakıştırdım kendime ve eminim fakat tüm kadınlara da kırmızı fazla yakışır Kırmızı renk çekiciliğin ve cazibenin adıdırkazaginmodasihicgecmez5c4d05002c112alt Kırmızı kazank giydiğimde üşümüyorum gibi geliyor mesela çoğu süre bana :laugh: Kazakları alırkende melekler , bayan olmalarına uyarı edelim zira daha da büyük soğuklar gelecek yurt genelinde dikkat etmeli, üşütmemelisiniz Büyük alışveriş merkezlerinde büyük indirimler var Kazakları ve kazak modellleri eski olanlar bu senenin en yeni modalarını ucuza getirirp alabilirler Desenli ve resimli kazak modelleri bu sene çok revaçta Çoğu bayanın üzerinde görüyorum ve podyumlarda mankenlerde Yeni trendler ağır ağır belirlenmiş oluyor Kış koleksiyonlarından sonrada yaza ve ilkbahara yöneldi tasarımcılar Yaz içinde hoş şık ve bambaşka tasarımlarla ince kazaklar geliyorkazaginmodasihicgecmez5c4d05002c112alt 1548551419 1548551419 kazaginmodasihicgecmez5c4d05007c713kazaginmodasihicgecmez5c4d05007c713 kazaginmodasihicgecmez5c4d05007c713