Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kazım Koyuncu - Asiye (akor)

Kazım Koyuncu - Asiye (akor)
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kazım Koyuncu Asiye (akor) oy asiye notaları oy asiye nota akor tab tab G# A G# Ağasarın balınıda gel salını salını x2 C# C# A G# A G# Adam cebinde taşırda senin gibi gelini oy asiye oy x3 C# G# C# G# Oy asiye asiye, tütün koydum kesiye x2 C# G# A G# A G# Baban seni veriyida bir kaplumbağa kabuğu pırasiye oy asiye oy x2 G# A G# Sis dağının başınıda esinti, püfür püfür esiyor x2 C# G# A G# A G# Baban bu yıl kurbanıda çifter çifter kesiyor oy asiye oyx3 C# G# C# G# Oy asiye asiye, tütün koydum kesiye x2 C# G# A G# G# G# Baban seni, veriyi da bir bağa pırasiye oy asiye oy x2  

Similar threads

Hüseyin Turan Asiye Ağasarın balını da gel salını salını Adam cebinde taşır senin gibi gelini Uy asiye asiye tütün koydum kesiye Anan seni veriye de bir bağa pırasiye Sis dağının başları da küfur küfur esiyu Baban bu sene kurbanı da çifter çifter kesiyu Oğul nazimin oy  
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Kazım Koyuncu Gelevera Deresi (akor) gelevera deresi notaları gelevera deresi nota akor koyverdin gittin beni akor tab C Am C Am Koyverdun gittun beni oy koyverdun gittun beni C Am C Am Allahundan bulasun oy allahundan bulasun Dm Am Dm Am Kimse almasun seni kimse almasun seni da C Am Yine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Kazım Koyuncu Hoşçakal (akor) işte gidiyorum tab hoşçakal akor kazım koyuncu işte gidiyorum notaları hoşçakal akorları kazım koyuncu hoşcakal tab Am İşte gidiyorum; ) Em Bir şey demeden ) F Arkamı dönmeden ) G Em Şikayet etmeden ) Am Hiçbir şey almadan ) Em Bir şey vermeden ) F G F Em Yol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Kazım Koyuncu Ey Mustafa (akor) yarim sende varmıdır benim gibi sevdalık yarim sende varmıdır benim gibi sevdaluk dinle evin altı arpalık sözleri evun alti arpaluk akor evin varmidur Em Am Em Evun alti arpalık oy evun ne kalabaluk G (br) Oy oy oy oy Em Am G (br) F Em Yarum sen de varmidur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Kazım Koyuncu Nçaiş Birapa (akor) hayde akor kazım koyuncu hey yanlamasına kazım koyuncu hey yanlamasına hayde akor Bm D Bm Heee hey yandan yana Em D C Bm Çkiniren çkin mançenan bedi do şana Bm D Bm Heee hey yanlamasına yandan G D Em C Bm Handğa kai taroni ren hayde dalepe G D Em C Bm Şa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt