Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kazım Koyuncu - Dünyada ßir Yerdeyim (akor)

Kazım Koyuncu - Dünyada ßir Yerdeyim (akor)
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kazım Koyuncu Dünyada ßir Yerdeyim (akor) kapo5 Am G Em 2 Dünyada bir yerdeyim ben oooo Dm Am 2{ Yol kenarlarındakı su bırıkıntılerındeyım Am G Em 2{ Yerım yurdum yoktur benım ah Dm Am 2{ {Sadece gökyuzunu goreyım Am G Em 2 Düştü meydanı sensiz beni ohhh Dm Am 2{ İsterimki gemilerle gideyim Am G Em 2{ Bugün burda şarkılar soyleyım oooo Dm Am 2{ {Ama yarın hiçbir yerdeyim  

Similar threads

Kazım Koyuncu Ou Nana (akor) ou nana akor kazım koyuncu ou nana akor rkadaşlar şarkıyı #d re minör'den yazıyorum ama isteyen Normalde çalabilir 1549222077 1549222077 kazimkoyuncuounanaakor5c5740c1b9791kazimkoyuncuounanaakor5c5740c1b9791...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Kazım Koyuncu Anılar Düştü Peşime (akor) hatıralar düştü peşime akor G Dm Em Gdm Em Hatıralar düştü peşime uyumaz oldum G Dm Em Gdm Em Düşlerim vardı yamacına varamaz oldum C Dm Em Rüzgarla yarışırken koşamaz oldum güzelim C Dm Em Düze çıkmaz yolları bilemez oldum Am G Dm Em Geçmiş günler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kazım Koyuncu Dido (akor) kazım koyuncu dido notaları dido akor notaları tab kazım koyuncu akor Em Am Em Am Oropa ardzo arti varen çkim iveri nçari çkvaşa Em Am F Miordini miçkutu do goytiruko ma si çkvaşa F Dm Em Miordini miçkutu do goytiruko ma si çkvaşa F C Dm Em Miordini miçkutu do...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Kazım Koyuncu Hoşçakal (akor) işte gidiyorum tab hoşçakal akor kazım koyuncu işte gidiyorum notaları hoşçakal akorları kazım koyuncu hoşcakal tab Am İşte gidiyorum; ) Em Bir şey demeden ) F Arkamı dönmeden ) G Em Şikayet etmeden ) Am Hiçbir şey almadan ) Em Bir şey vermeden ) F G F Em Yol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Rüzgar ßir Parça Sen (akor) akorlu parcalar kolay akorlu parçalar kolay parçalar en basit akor parçaları tablı Em F Bundan Böyle yamanacak hiçbir yer kalmadı Dm F Em Kalbimin heryanı paramparça Em F İncindi ruhum sende kapılar kapandı Dm F Em Gidecek başka biryer kalmadı Dm Am Sensizlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt