Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kazım Koyuncu - Gelevera Deresi (akor)

Kazım Koyuncu - Gelevera Deresi (akor)
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kazım Koyuncu Gelevera Deresi (akor) gelevera deresi notaları gelevera deresi nota akor koyverdin gittin beni akor tab C Am C Am Koyverdun gittun beni oy koyverdun gittun beni C Am C Am Allahundan bulasun oy allahundan bulasun Dm Am Dm Am Kimse almasun seni kimse almasun seni da C Am Yine bana kalasun Am Am Sevduğum senun aşkın cigerlerumi dağlar C Am C Am Hiç mi duşunmedun sen hiçmi duşunmedun sen oy F G F Am Sevduğun boyle ağlar sevduğun boyle ağlar C Am C Am Gelevera deresi oy geelvera deresi C Am C Am İki dağun arasi oy iki dağun arasi Dm Am Dm Am Yuzundan silinmesun yuzundan silinmesun C Am Biçağumun yarasi  

Similar threads

Kazım Koyuncu Karşıya Çifte Çamlar (akor) karşıya çifte çamlar akor karşıya çifte çamlar notaları nota notası evun alti arpaluk akor Am Dm Am Evun alti arpalık oy evun ne kalabaluk C Oy oy oy oy Am Dm C Bb Am Yarum sen de varmidur oy benum gibi sevdaluk Am Oy oy oy oy Dm C Bb Am Yarum sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Kazım Koyuncu Ou Nana (akor) ou nana akor kazım koyuncu ou nana akor rkadaşlar şarkıyı #d re minör'den yazıyorum ama isteyen Normalde çalabilir 1549222077 1549222077 kazimkoyuncuounanaakor5c5740c1b9791kazimkoyuncuounanaakor5c5740c1b9791...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Kazım Koyuncu Dido (akor) kazım koyuncu dido notaları dido akor notaları tab kazım koyuncu akor Em Am Em Am Oropa ardzo arti varen çkim iveri nçari çkvaşa Em Am F Miordini miçkutu do goytiruko ma si çkvaşa F Dm Em Miordini miçkutu do goytiruko ma si çkvaşa F C Dm Em Miordini miçkutu do...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
arkadaşlar bana karadeniz şarkıları lazım verirmisiniz Cevap: karadeniz şarkıları sozleri BEN SENİ SEVDUĞUMİ Ben seni sevduğumi dunyalara bildurdum Endurdun kaşlaruni babani mi eldurdum En dereye dereye al dereden taşlari Gecti bizden sevdaluk al cebumden saclari Kiz evunun onine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
arkadaşlar bana karadeniz şarkıları lüzumlu verirmisiniz Cevap: karadeniz şarkıları sözleri BEN SENİ SEVDUĞUMİ Ben seni sevduğumi dunyalara bildurdum Endurdun kaşlaruni babani mi eldurdum En dereye dereye al dereden taşlari Geçti bizden sevdaluk al cebumden saçlari Kiz evunun onine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,100Kullanıcılar
serkanyircinSon üye
Üst Alt