Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kazım Koyuncu - Narino (akor)

Kazım Koyuncu - Narino (akor)
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kazım Koyuncu Narino (akor) narino nota narino akor notaları tab nayino akor Gm Cm Ben deli oldum deli narino Gm Cm Tutun bağlayun beni narino Gm Cm Gideyirum buradan narino Gm Cm Kızlar ağlayun beni narino Gm Cm Bu çay yılan olsa narino Gm Cm Derdumi haberdar olan olsa narino Gm Cm Oturup da ağlardum narino Gm Cm Yaşumi silen olsa narino Gm Cm Bu akarsu akar gider narino Gm Cm Taşlari yikar gider narino Gm Cm Ne ettum sevduğume narino Gm Cm Yuzume bakar gider narino  

Similar threads

arkadaşlar bana karadeniz şarkıları lazım verirmisiniz Cevap: karadeniz şarkıları sozleri BEN SENİ SEVDUĞUMİ Ben seni sevduğumi dunyalara bildurdum Endurdun kaşlaruni babani mi eldurdum En dereye dereye al dereden taşlari Gecti bizden sevdaluk al cebumden saclari Kiz evunun onine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
arkadaşlar bana karadeniz şarkıları lüzumlu verirmisiniz Cevap: karadeniz şarkıları sözleri BEN SENİ SEVDUĞUMİ Ben seni sevduğumi dunyalara bildurdum Endurdun kaşlaruni babani mi eldurdum En dereye dereye al dereden taşlari Geçti bizden sevdaluk al cebumden saçlari Kiz evunun onine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Ahmet Kaya Bahtiyar (akor) bahtiyar akor ahmet kaya bahtiyar notaları ahmet kaya nota tab akor Gm Cm Geçiyor önümden sirenler içinde AM# Fm Gm Ah eller üzerinde çiçekler içinde Cm Am# Dudağında yarım bir sevdanın hüznü Fm Gm Aslan gibi göğsü türküler içinde Gm Cm Rastlardım avluda daima...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Kazım Koyuncu Denizde Karartı Var (akor) denizde karartı var akor denizde karartı var nota kararti akor notaları kararti nota A Dm Bb A Denizde k'ararti var bu gelen k'ayik midur Bb Gm Bb A Ben özledum yarumi ağlasam ayip midur A Dm Bb A Oy dumanlar dumanlar hep dağlari sardunuz Bb Gm Bb A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Gökhan Türkmen Bilemezdim Bir Daha Seveceğimi AKOR (versiyon 1) bilmezdim yeniden seveceğimi akor bilmezdim bir daha seveceğimi tab notaları nota bilemezdik akor Dm# E Kapatmıştım kalbimin kapılarını Cm# Dm# Fakat sen geldin araladın Dm# E Bıkmıştım bu acımasız yalan hayattan Cm# Dm# Beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt