iltasyazilim
FD Üye
Keçi Peyniri ve Domatesli Milföy
Malzemeler:
4 adet milföy (çözdürülmüş ve açılmış) 1 çorba kaşığı hardal 15 adet cherry domates (ortadan ikiye kesilmiş) 1 su bardağı ufalanmış keçi peyniri 1 çorba kaşığı biberiye (kıyılmış) 1 çorba kaşığı nane (kabaca doğranmış) 1 çay kaşığı kekik Hazırlanışı:
Tart kalıbı yağlayın ve açılmış hamuru yayın Önceden 170 derecede ısıtılmış fırında 1520 dakika pişirin Hamuru fırından alın ve oda sıcaklığında soğutun Soğuyan hamurun üzerine hardal ve otları yayın Onun üstüne domates ve peyniri ilave ederek 5 dakika fırında pişirerek servis edin
Afiyet olsun
Malzemeler:
4 adet milföy (çözdürülmüş ve açılmış) 1 çorba kaşığı hardal 15 adet cherry domates (ortadan ikiye kesilmiş) 1 su bardağı ufalanmış keçi peyniri 1 çorba kaşığı biberiye (kıyılmış) 1 çorba kaşığı nane (kabaca doğranmış) 1 çay kaşığı kekik Hazırlanışı:
Tart kalıbı yağlayın ve açılmış hamuru yayın Önceden 170 derecede ısıtılmış fırında 1520 dakika pişirin Hamuru fırından alın ve oda sıcaklığında soğutun Soğuyan hamurun üzerine hardal ve otları yayın Onun üstüne domates ve peyniri ilave ederek 5 dakika fırında pişirerek servis edin
Afiyet olsun