Keçiboynuzlu ve Bademli Hafif Muffin keçiboynuzlu tarifler keçiboynuzlu kek Keçiboynuzlu ve Bademli Hafif Muffin Malzemeler 20 gr toz Splenda 250 gr un kepekli galeta 100 gr enerjisi azaltılmış yağ (Becel Light) 30 gr harnup tozu 24 adet ham badem 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 2 adet yumurta 250 ml yağsız süt 1 tatlı kaşığı vanilya, deri Hazırlanışı Büyük bir kasede kepekli galeta unu, Tatlandırıcı, keçiboynuzu tozu ve kabartma tozunu kızartın Farklı bir kasede yumurta, vanilya, cilt ve sütü karıştırıp unlu karışıma ilave lütfen Yağı блендер'kabartın ve unlu karışıma bir his Karışımı muffin kalıplarına paylaştırın (yapışmaması için silikon kalıplar tercih ediyorsanız, lütfen Karışımı kalıpların 23 oranında koymalısınız) Her bir karışımın üzerine birer pc badem koyun Evvelden 180 derece ısıttığınız fırında 2530 dakika pişirin Anekdot: keçiboynuzu tozunu kakao yerine kullanabilirsiniz id