iltasyazilim
FD Üye
Kedi Dilli Rulo Pasta Tarifi İçin Malzemeler
2 adet rulo pasta için;
48 adet kedi dili (ben iki adet rulo yaptım)
1 paket kakaolu pudding (hazırlanışına göre süt)
4 adet muz
Kedi dillerini ıslatmak için yeterli süt
Üzeri için;
Böğürtlen veya istenilen bir meyve
Eritilmiş çikolata
Antep fıstığı, hindistan cevizi vs
Kedi Dilli Rulo Pasta Tarifi Yapılışı
Streç folyo masaya serilir kedi dilleri resimde görüldüğü şekilde ıslatılıp dizilir çok fazla ıslatılmaması gerekiyor Daha sonra ıslatılan kedi dillerinin üzerlerine yine streç folyo örtülür ve bisküvilerin yumuşaması için 20 dakika bekletilir Daha sonra 1 paket kakaolu puding tarifine göre hazırlanır ve iyice yumuşayan bisküvilerin üzerlerinden folyoyu alıp bisküvilerin üzerlerine dökülüp yayılır Ortasına muzlar bütün şekilde dizilir dikkatlice rulo yapılır Dışındaki folioyu almayın servis tepsisine aldıkdan sonra yavaşca kenarlarından çekip folyosunu alıp üzerine çikolata eritip döküp istenilen şekilde süsleyin
Afiyet Olsun
2 adet rulo pasta için;
48 adet kedi dili (ben iki adet rulo yaptım)
1 paket kakaolu pudding (hazırlanışına göre süt)
4 adet muz
Kedi dillerini ıslatmak için yeterli süt
Üzeri için;
Böğürtlen veya istenilen bir meyve
Eritilmiş çikolata
Antep fıstığı, hindistan cevizi vs
Kedi Dilli Rulo Pasta Tarifi Yapılışı
Streç folyo masaya serilir kedi dilleri resimde görüldüğü şekilde ıslatılıp dizilir çok fazla ıslatılmaması gerekiyor Daha sonra ıslatılan kedi dillerinin üzerlerine yine streç folyo örtülür ve bisküvilerin yumuşaması için 20 dakika bekletilir Daha sonra 1 paket kakaolu puding tarifine göre hazırlanır ve iyice yumuşayan bisküvilerin üzerlerinden folyoyu alıp bisküvilerin üzerlerine dökülüp yayılır Ortasına muzlar bütün şekilde dizilir dikkatlice rulo yapılır Dışındaki folioyu almayın servis tepsisine aldıkdan sonra yavaşca kenarlarından çekip folyosunu alıp üzerine çikolata eritip döküp istenilen şekilde süsleyin
Afiyet Olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.