Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Caillou Halı Modelleri
Çocukların severek izledikleri ve bilhassa tüm hareketlerini neredeyse örnek aldıkları Caillou bütün konut tekstili ürünleri fazla seviliyor fakat bu halılar harika sizcede öyle değilmi minikleirn odalarına çok yakışacak Caillou Halı Modeller sizlerle
*
Merhaba Arkadaşlar,
Kırlangıç kuşlarının bilinmez ve çok acayip bir yönü olduğunu duydum Araştırdım lakin tatmin edici bir veri bulamadım Bu yönü ise şu Kırlangıç kuşları yürümezlermiş Evet bu kuşlar yürümezlermiş
Acaba aranızda bunun nedenini haberdar olan varsa benimle paylaşa bilirmi acaba...
Okan Bayülgen'in bir kızı olduğunu hepmiz biliyoruz hatta kızının ismini eşinin isteğiyle İstanbul koyduğunuda biliyoruzÇok beğenmiştim hatta düşünmüştüm de bir kızım olursa adını İstanbul koyabilirmiyim ama diye ama annem hemencecik o kadar isimmi olur diye müdahale etmişti neyse
ALT...
Çikolatayı sevmeyen varmıdır acaba çok merak ediyorumÖzellikle çocuklar almak üzere büyüklerde severek ve istiyerek tüketirler çikolatayıÇikolatanın hep zararlarından bahsedilir çocukluğumuzdan beri küçükken çok çikolata yeme dişleriniz çürür denirdi büyüdük çikolata kilo aldırır diyorlar ve...
11 km derinliğinde ve dünyanın bilinen en derin çukurudurOkyanusun en derin noktası Pasifik Okyanusu ’nda, Guam adasinin Güney batısındaki Mariana Çukurudur Derinliği tamı tamına 11033 metredir ast derinliği tam bir hesap olmadığı için bazı kaynaklarda 10923 gibi rakamlarda geçmektedir Bir...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.