iltasyazilim
FD Üye
8
kişilik
45 dakika
İtalya
Malzemeler
10 adet kedi dili (bisküvi)
1 paket kayısı jölesi
2 su bardağı su
8 kayısı
1 çay bardağı üzüm
200 gr vanilyalı dondurma
Kayısı jölesini bir buçuk su bardağı kaynar suda eritin Üzerine bir buçuk su bardağı soğuk su döküp, pakette tarif edildiği gibi jöleyi hazırlayın Kedidili bisküvilerini jöleye batırıp kenara ayırın Cam bir kabın içinde 1 su bardağı jöleyi dondurun Buzdolabından çıkardıktan sonra üzerine jölelenmiş bisküvileri, kenarına ve içine kayısı dilimlerini yerleştirin Üzümleri ve kalan jölenin yarısını ekleyip dondurun Üzerine biraz erittiğiniz dondurmayı dökün ve geri kalan jöleyi de ekleyip, tekrar dondurun Servis tabağına ters çevirip servis yapın
kişilik
45 dakika
İtalya
Malzemeler
10 adet kedi dili (bisküvi)
1 paket kayısı jölesi
2 su bardağı su
8 kayısı
1 çay bardağı üzüm
200 gr vanilyalı dondurma
Kayısı jölesini bir buçuk su bardağı kaynar suda eritin Üzerine bir buçuk su bardağı soğuk su döküp, pakette tarif edildiği gibi jöleyi hazırlayın Kedidili bisküvilerini jöleye batırıp kenara ayırın Cam bir kabın içinde 1 su bardağı jöleyi dondurun Buzdolabından çıkardıktan sonra üzerine jölelenmiş bisküvileri, kenarına ve içine kayısı dilimlerini yerleştirin Üzümleri ve kalan jölenin yarısını ekleyip dondurun Üzerine biraz erittiğiniz dondurmayı dökün ve geri kalan jöleyi de ekleyip, tekrar dondurun Servis tabağına ters çevirip servis yapın