Stillwater
FD Üye
Kedimin yaklaşık iki hafta önce mamasını değiştirdim,Felicia kullanıyordum bir süredir idrar problemi vardı, idrarını yaparken miyavlıyor ve çok eşeliyordu iyi geleceğini düşünerek Brit Care in sensitive mamasına geçtim geçerken hiçbir sıkıntı olmadı mamayı da çok sevdi iştahla yedi ve hala da yiyor, bu arada idrar problemi için veterinere götürdüm idrar yollarında ve mesanesinde hiçbir problem çıkmadı ultrasonla bakıldı,ultrasona kadar da üç gün boyunca antibiyotik iğne yapıldı enfeksiyondan şüphelenildigi için bu süreçte idrar problemi düzeldi fakat kedim ilk iğneden beri ishal,veterinere sorduğumda antibiyotiğin böyle bir etkisi olmayacağını söyledi,yine de probiyotik verelim bir hafta kullansın dendi,ilk antibiyotiğin üzerinden bir hafta geçti ve kedimin ishali hala düzelmedi bir haftadır probiyotik kullanmama rağmen hala ishal,mamadan da kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü mamayı kademeli olarak değiştirdim hem o değişim sürecinde hem de mamayı tek başına yediği birkaç günde hiçbir problemi olmadı çok severek yedi hala da yiyor hatta hiçbir mamayı bu kadar severek yemedi bu zamana kadar, ama şuan hala ishal ve bu durum beni korkutmaya başladı benzer bir durum yaşayan olduysa en azından fikir verebilir mi?