Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kedinin günlügü

kedinin günlügü
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
kedinin günlügü mart 2004 bahar gelmiş neyime be gunlukdısardan mırlamalar geliyo ben de dama oturmus bıyık burkuyorum halayazamicam daha fazlaonce ayaklarımdan birini kırıp, daha sonra damdan atlamayı dusunuyorum3 bacak ustune de dusemem heralde dimi?bi denicemşayet gorusemeyiz, iyi kalmuckrr bu sabah yine çok kızdım hodigetriaya, sabahın yedisi olmuş o hala uyuyordu yeniden sacını başını yolmaktan başka çarem kalmamıştı çilek i de yardıma çağırdım ben saçlarını yolarken o da ayaklarını ısırdı ve ast fakat sonunda galibiyet tekrar bizimdi neyse allaha şükür karnımız doydu 16 ocak 2005, pazar sahibim butun gun nankor kediyi dinledine demeye calısıyo anlamıyorumbutun gun o igrenc sarkıyı kulak vermek zorunda kaldıgım gibi, bi de yuzume yuzume soyledi sarkıyı, cok gucendimsonradan sıkılıp sozluge girdimotisabi, ''zerafetin timsali, true neutral hayvanlar'' demis bizim icin, böylece gururlandımbi degisiklik yapıp birazdan uyumayı dusunuyorum sobanın yanındaehehe ne degisik dimi?optum gunluk, yaladım bi de patilerinden 16 ocak 2005 sevgili günlük bugün çok mutsuzum balkonda oynarken demirlerin yanında hareket eden dallar dikkatimi çekti patilerken dengemi kaybedip aşağıya düştüm allaha şükür evim ikinci katta korkup bir arabanın altına pıstım, sonradan patchouli gelip beni aldı nosferatu da gelip biyerime bişey olmuş mu diye denetleme etti bişeyim yok zannediyolar fakat arka bacaklarımın arasında kocaman bi yara var* 16 ocak 2005 aralıksız uyuyarak sahibimi taciz ediyorum sanirim ne vakit gözümü acsam karsimda onu bana acikli acikli bakarken buluyorum gecen gün telefonda konusurken duydum, benim dünyanin en güzel uyuyan kedisi oldugumu söylüyordu ay daha az uyuyip ona derslerini calisirken yardım olmaliyim günlük sen biliyor musun söyle uyku kacirici bi siler? hmm kahve mi? o da ne? bi deneriz bakalim 3 mart 20xx mart geldi, hoşgeldi be günlük bu ay öyle az yazacağım fakat giriş gerçekleştirmek istiyorum etraftan tozutmuş kedi sesleri geliyor hepsini itinayla halledeceğimi söylemeye lüzum yok zaten sahibimin bacağına sürtünmeye de gerek kalmadı artık zaten annesi her zaman bölüyordu zevkimi, ancuk karı 1 yıldır bu anı bekliyorum be günlük, sen anlarsın beni neyse, ben küçük ufak başlayayım işlere biliyorsun bu kedilerin zamanı dolunca hırçınlaşıyorlar hiç uğraşamam öptüm 22 mart 20xx ohşş seneye bugün her tarafta görüşürüz günlük sayfalarını düzdüğüm pıtırcık kedilerin listesini yaparak kullanmama kızmıyorsun ya? zaten yazılmış sayfaların yapışmış sayfalardan daha iyi olacağını anlarsın sen anladın sen onu, anladıın öptüüam, oohş 160105 bizimki bu aralar tamamen ihmalkârlık ediyo beni almış önüne koca koca kitaplar bakıp duruyo gidiyorum oturuyorum kitabın üzerine, iki seviyo kaldırıyo beni gene yerimden kalan zamanda da bilgisayarın başında ne anlıyo bilmem o aletten gürültüsü de facia! neyse ki mamam, suyum yerinde, sabahları ton balığı seanslarımı da atlamıyor, buna da şükür be günlük bi de tuvaletimi temizlese! kendi bilir, boka basıp yatağına giriyorum, umrunda değil kirli hatunun! bi de annemle telefonda konuşurken duydum, 23 gün sonradan biz de onların yanında gidecekmişiz yine yollarda canım çıkacak ooooff! kutuma tıkıcak beni bindiricek gene o curcunalı aletekulaklarım da feci tıkanıo, kendi hababam çiğniyo sakızları lakin bize soran yok! beni bıraksa ya burda, ev de bana kalsa ne hoş gürültüsüz sakin kafamı dinlerim birazcık lakin dikkatsiz işte! umarım gittiğimiz yerde kalorifer vardır, yoksa kötü bozuşucaz! 16 ocak pazar bugun gene onume gelen yere isedim, oh cok da super yaptim valla şaheser gibi isiyorum saga sola evde fakat mallar da nasisa temizliyo allah saniyolar beni galba ehe hehe evde bi tane uzun sacli satanist tipli var aslinda ondan azıcık tirsmiyo degilim lakin neyse pek bi zarari değil gibi o da herkes gibi koridorda karsilastigimizda böylece caktirmak istemese de duvara dogru yapisip yanimdan geciyo, cok gülünç salagin hali, hos hepsi oyle, meowneyse bugun de evdeydim son 7 senedir gibi, neyse hirka ile mutluyuz disarida gozum değil ne de olsabaydim sanirim gidip azıcık bagriyim sunlara da gerginlik atiyim denk gelirse 1 2 tane de tirmik atarim belese valla gerginlik topu gibiler serefsizimustune de bisiiler atistirip uyuyim en iyisiyarin eve davetli gelmesi ve bol tirmikli bir gun umuduyla iyi gece gunluksevgiler zeytin 16 ocak pazar sevgili jurnal, sözde bugün pazarnerde eski pazarlar? bir zamanlar şöyle kalabalık kalabalık sofra donatırdı bu dubliners ama bir haller geldi gene zaten beş gündür hapşırıp, öksürüp duruyo, bişiy diil oğluma geçecek, daha aşısını da yaptırmadı zaten her şeyi benim düşünmem gerekiyor her hâlükarda her şeyi hatırlatacağım bugün yine saat on bire dek yemeğimizi vermedi bişiy diil, söyleyince de kızıyokırk saat surat yapıyor allahtan bugün akay abimle ekinella ablam geldiler de azıcık ilgi şefkat gördüm yavrumla tabii onların bu ilgisini karşılıksız bırakmadık deli gibi şov yaptık, eşyaları yere atamaca nasıl oynanıyor gösterdik her zaman güldüler halbuki ne olurdu dubliners da o kadar olaydı perdeleri indirdik diye nasıl bağırdı yine halbuki bahçeye çıkmak istiyorum demek bu kaç sene oldu hala benzer dili konuşamamamıza çok içerliyorum neticesinde bugün de bahçeye çıkamadım, arapı göremedim 16 ocak pazar sevgili günlük, uyku tutmadı kalktım yarın evden kaçmaya karar verdim oğlanı şimdilik burda bırakıcam, sıcak, herşeyin özgür olduğu bir yuva bulduğumda kazanç alırım yarın benim için fazla zorlama bir gün bana dua et iyi fakat varsın jurnal 17 ocak pazartesi 2005 rıfkı beylerin damı çok üşümek üzereyim evimdediğim bu yerde üşüyorum ve hatta donuyorum işte dediğim gibi belki bugün rıfkı balkon kapısını aralar da içeri sıvışabilirim lâkin o kadar umutlu olduğum söylenemez bu adam miskinin teki karısı da böylece bırak ciğeri, barınacak bir sıcak yer bulamadım gün akşam oldu lakin işte neyse ki okuma yazma öğrendim öğrendim de şu deftere yazıyorum ben donduktan sonradan bu defteri okuyan olursa, benden daha sonra gelen ırkım belki daha sıcak mekânlar bulabilir kendisine yaşamak için aaa tekir değil mi o? pati sallıyor bak, evet! kahveye çağırıyor görüşürüz hadi  

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt