Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kefirli Blinı

Kefirli Blinı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kefirli Blinı Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı kefir
*2 su bardağı un
*1 su bardağı kaynar su
*2 tane yumurta
**1 çay kaşığı karbonat (soda)
**1 çay kaşığı tuz
*3 çay kaşığı şeker
*3 yemek kaşığı sıvı yağ

Kefirli Blinı Tarifi Yapılışı Yapılışını yazmadan önce şunu belirtmek istiyorum ki, farklı yemek tarifleri olarak size artık Türkiye de olmayan ve malzemeleri de paylaşacağım resimli olarak Almak isteyen olursa yardımcı olacağım!!! Rica ediyorum yorum yaparken yapıcı ve kırıcı olmayın! Benim amacım diğer ev hanımları gibi farklı lezzetler sunmak İnstagram konusuna gelince ben de daha yeni açtım, çevrem de böyle bir talep gelince zaten kişisel instagram adresim var ama videolu isteyen olunca ve sağlıkçı olunca bildiğim diyet konuları kalori felan vs paylaşım için Kendim hemşire ve öğretmenim meslek olarak
İlk önce yumurta ve kefiri mikser ile çırpalım
Çırpılan karışıma unu ve sıvı yağı ilave edelim
Diğer bir taraftan da bir bardak sıcak suya karbonat dökelim ve karıştıralım
Ardından yumurtalı karışıma, karbonatlı suyu, tuz ve şekeri dökelim homojen bir şekilde karıştıralım
Tavsiyem krep tavasının ağır olması Tavamızı ısıtalım iyice (kızgın olması lazım!!) yağlayalım sadece bir kereye mahsus oda
Bir kepçe yardımıyla dökelim, onu ve arkası pişene kadar pişirelim
Afiyet olsun

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt