Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kehanet Gizli Maden

Kehanet Gizli Maden
0
341

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Kehanet Dar Maden yaratıkları

Kehanet Rahat Maden

Dar Maden ve bu madene bağlı olan 3 kuvvetli bölgeyi size tanıtacağız Kuytu maden içerisinde sizleri Goblin canavarları ağırlıkta olmak üzere Yeraltı Kumu Canavarları ve Taş Goblinler bekliyor

Zindanların diğer bölgelere istinaden en büyük farkı burada yer alan canavarlar bir önceki bölgelerdekinden daha zinde ve dayanıklılar

Sıcacık Maden'e girdiğiniz lahza sizi 38404044 seviye canavarlar karşılayacaktır bu nedenle bu madenlerde hayatta kalabilmek için minimum 4044 seviyeye sahip olmanız gerekmektedir Katiyen fakat katiyen bu zindanlara tek başınıza girmeyin

Kadim Maden 1 Alan Burada 4044 düzey canavarlar sizleri yenilgiye uğratmak için Gizli Madene tarafından azıcık daha zorlayacaktır
Özel canavar statüsünde yer alan zindan canavarları güçleriyle ve dayanıklılıklarıyla sizleri şaşırtabilir Ancak daha 2 kat yukarıya baş düşmanların yanına çıkmadık bile

Kadim Maden 2 Bölgede tekrar canavar gruplarının daha alçak seviyesi 40 üst seviyesi 4546 olarak karşımıza çıkmaktadır Vahşilikleri daha da çoğalan bu canavarlar eğer sizi maksat almışlarsa kurtulmanız fazla baskı

Hala hayatta kalmışsanız Kadim Maden 3 Bölgeye ulaşmışsınız demektir Oyun içerisinde M tuşuna basarak haritanızın sağında 2 adet kırmızı dikkat çekici göreceksiniz Sizi bekleyen kuvvetli düşmanlarınıza varmak için oraya gitmeniz gerekiyor

Kadim Maden 3 Bölgede 444546 seviye yaratıklarla çok kez karşılacaksınız Bu madenlerden hayatta çıkmak için ekip arkadaşlarınıza ihtiyacınız olacak
Kadim Maden 3 Bölgede başdüşmanlarınız bir ocak bir adette güç kristali Bu iki kötülük besleyicisini koruyan güçlü canavarların olduğunu unutmayınız *