Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Keiko Beril Yarar operasyon geçirdi! Kansere karşı...

Keiko Beril Yarar operasyon geçirdi! Kansere karşı...
0
37

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
keiko_beril_yarar_operasyon_gecirdi_kansere_karsi_1635833796_9404.jpg

Japonya doğumlu Türk oyuncu Keiko Beril Yarar, atv dizisi Beni Bırakma'da oynarken meme kanserine yakalandı.

Angelına Jolie'nin kanser korkusundan iki göğsüyle yumurtalıklarını aldırması tüm dünyada "kanser riskine karşı organ feda edilir mi?" tartışmasına neden olmuştu.  Oyuncu Keiko Beril Yarar, meme kanserini yendi ama olası bir nüksetme durumuna karşı tıpkı Angelina Jolie gibi mastektomi ameliyatı olup iki göğsünü aldırdı.

lEblu_1635833920_2856.jpg

DOKULAR BOŞALTILIP SİLİKON TAKILDI

Bu ameliyat sırasında Yarar'ın iki göğsündeki dokular boşaltılıp yerine silikon takıldı. Keiko Beril Yarar, "Yedi saatlik operasyon geçirip beş gün hastanede yattım. Artık kendimi güvende hissediyorum. Benim Angelina Jolie'den neyim eksik!" dedi.

IAvZU_1635833950_6837.jpeg

Angelina Jolie, yaptırdığı kontrol sonrası doktorlarının "İleride yüzde 87 oranında meme kanserine, yüzde 50 oranında ise yumurtalık kanserine yakalanma riskiniz var" demesi üzerine önlem amaçlı mastektomi operasyonu geçirmişti.

858,460Konular
981,081Mesajlar
29,524Kullanıcılar
axxaSon üye
Üst Alt