Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kekliğim kınalıdır Şarkısı

Kekliğim kınalıdır Şarkısı
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
KEKLİK ŞARKISI

Kekliğim kınalıdır
Kanadı yaralıdır Oy
Kanadı yaralıdır Oy

Kekliğim uctu gelmez
Ne yazık, yaralıdır Oy
Ne yazık yaralıdır Oy

Kekliğim gelse bile
Ne yazık yaralıdır Oy
Ne yazık yaralıdır Oy

Similar threads

KEKLİK ŞARKISI Kekliğim kınalıdır Kanadı yaralıdır Oy Kanadı yaralıdır Oy Kekliğim uçtu gelmez Ne eyvah, yaralıdır Oy Ne yazık yaralıdır Oy Kekliğim gelse bile Ne eyvah yaralıdır Oy Ne eyvah yaralıdır Oy *
Cevaplar
0
Görüntüleme
304
de bana gün gözlüm Sonbahar zihin düşlere &quotGözlerin gözlerime düşünce &quot birazcık çağla getir avuçlarında birazcık gök ve yıldız en hoş çiçekler açınca gülüşün de bana gün gözlüm de bana güvercin gülüşlüm yanağına gül düşürdüğüm de bana bu yaşam, bu elem, bu kahır, bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Volkan Konak Anan Var Midur Şarkısı Volkan Konak Anan Var Midur Şarkı Sozu Sen bu yaylaları yaylayamazsın Yayalayamazsın yavrum yaylayamazsın Derindir golleri boylayamazsın Oy ellerin kınalıdır oynayamazsın Anan var midur baban var midur Seni bana methettiler aslı var mıdır Rina rina...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Konuşmak İle İlgili Atasozleri ve Anlamları Sayfamızda konuşmak ile ilgili atasozleri ve anlamlarını bulabileceksiniz Az soyle cok dinle: kişinin gereksiz konuşmaktansa az konuşması ve konuşulanları dinlemesi daha iyidir Aşk ağlatır, dert soyletir: aşığın yureği yaralıdır ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Aynısafa Kremi Ne İşe Yarıyor? bu konu aynısafa kremi faydaları hakkında genel bilgilere yer vermektedir Son yıllar da güzellik ve sağlık konuların da fantastik derecede alternatif tıp ile doğal, bitkisel ürünlere yönelmeler oldu Doğadan bize gelen pek çok şifa kaynağı var oysa saymakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt