Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KEKLİK ŞARKISI
Kekliğim kınalıdır
Kanadı yaralıdır Oy
Kanadı yaralıdır Oy
Kekliğim uçtu gelmez
Ne eyvah, yaralıdır Oy
Ne yazık yaralıdır Oy
Kekliğim gelse bile
Ne eyvah yaralıdır Oy
Ne eyvah yaralıdır Oy
*
de bana gün gözlüm Sonbahar zihin düşlere "Gözlerin gözlerime düşünce " birazcık çağla getir avuçlarında birazcık gök ve yıldız en hoş çiçekler açınca gülüşün de bana gün gözlüm de bana güvercin gülüşlüm yanağına gül düşürdüğüm de bana bu yaşam, bu elem, bu kahır, bu...
Volkan Konak Anan Var Midur Şarkısı
Volkan Konak Anan Var Midur Şarkı Sozu
Sen bu yaylaları yaylayamazsın
Yayalayamazsın yavrum yaylayamazsın
Derindir golleri boylayamazsın
Oy ellerin kınalıdır oynayamazsın
Anan var midur baban var midur
Seni bana methettiler aslı var mıdır
Rina rina...
Konuşmak İle İlgili Atasozleri ve Anlamları
Sayfamızda konuşmak ile ilgili atasozleri ve anlamlarını bulabileceksiniz
Az soyle cok dinle:
kişinin gereksiz konuşmaktansa az konuşması ve konuşulanları dinlemesi daha iyidir
Aşk ağlatır, dert soyletir:
aşığın yureği yaralıdır ve...
Aynısafa Kremi Ne İşe Yarıyor? bu konu aynısafa kremi faydaları hakkında genel bilgilere yer vermektedir Son yıllar da güzellik ve sağlık konuların da fantastik derecede alternatif tıp ile doğal, bitkisel ürünlere yönelmeler oldu Doğadan bize gelen pek çok şifa kaynağı var oysa saymakla...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.