Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

keklik dağlarda çağılar türküsü

keklik dağlarda çağılar türküsü
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
keklik dağlarda çağılar türküsü keklik dağlarda çağılar türküsü Keklik Dağlarda Çağılar şarkı sözü keklik dağlarda çağılar müzeyyen senar Eski ve epeyce sevilen bir türkü olan Keklik Dağlarda Çağılar adlı türkünün sözlerini bu sayfamızda siz sevgili melek'lerimiz için ve bu türküyü seven tüm misafirlerimiz için paylaşıyoruz arkadaşlar 1549251001 1549251001 keklikdaglardacagilarturkusu5c57b1bd4c3d1keklikdaglardacagilarturkusu5c57b1bd4c3d1keklikdaglardacagilarturkusu5c57b1bd4c3d1 Keklik Dağlarda Çağılar Yavrum Diye Diye Ağlar Günden Güne Yese Dağlar Görenlerin Bağrı Yanar Ağlarım Ben Kekliğime Seherde Öten Diline İpeklenmiş Tüylerine Yanaktaki Benlerine Ağlarım Ben Kekliğime Keklik Bizden Uzaklaştı Yolumuz Sarpa Dolaştı Hünkar Kalasını Aştı Belki Yavrusuna Kavuştu Ağlarım Ben Kekliğime Seherde Öten Diline İpeklenmiş Tüylerine Yanaktaki Benlerine Ağlarım Ben Kekliğime Keklik Küsme Barışalım Yuvamıza Kavuşalım Senden Ötmek Benden Gitmek Yolumuzda Ağlaşalım Ağlarım Ben Kekliğime Seherde Öten Diline İpeklenmiş Tüylerine Yanaktaki Benlerine Ağlarım Ben Kekliğime  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt