Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kelebek ve Yaşam

Kelebek ve Yaşam
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bir gun, bir kozada kucuk bir delik acıldı ve bir adam, bedenini bu kucucuk delikten cıkarmaya calışan kelebeği saatlerce seyretti Sonra, kelebek sanki daha fazla ilerlemek istemiyormuş gibi durdu Sanki,ilerleyebileceği kadar ilerlemişti ve artık daha fazla ilerleyemiyordu Adam, kelebeğe yardım etmeye karar verdi Eline bir makas aldı ve kozayı keserek deliği buyuttu Kelebek kolayca dışarı cıktı Fakat bedeni kocaman, kanatları kuru ve buruşuktu Adam, kelebeği izlemeye devam etti, cunku zamanla kanatlarının buyuyup bedenini taşıyabilecek kadar genişleyebileceğini umut ediyordu Fakat bu olmadı! Gercekte, kelebek omrunun geri kalanını o kocaman bedeni, kuru ve buruşuk kanatları ile etrafta surunerek gecirdi Ucmayı hic başaramadı Adamın bu aceleci iyiliği icinde anlayamadığı, bu kısıtlayıcı kozanın ve kelebeğin o kucucuk delikten dışarı cıkmak icin verdiği mucadelenin, kelebek icin gerekli olduğuydu Cunku bu, Tanrı 'nın, yaşam sıvısının kelebeğin bedeninden kanatlarına doğru akmasını sağlamak icin bulduğu yoldu, boylece kelebek kozadan kurtulduğu anda ucmaya hazır olabilecekti

Bazen mucadeleler, hayatımızda tam olarak gerek duyduğumuz şeylerdir Eğer Tanrı, hayatımıza hicbir engelle karsılaşmadan devam etmemize izin verseydi sakat kalırdık Şimdi ve daha sonra olabileceğimiz kadar guclu olmazdık Asla ucamazdık

Guc istedim Ve Tanrı, beni guclu yapmak icin karşıma zorluklar cıkardı Bilgelik istedim Ve Tanrı bana cozmek icin sorunlar verdi Zenginlik istedim Ve Tanrı calışmak icin bana beyin ve guclu kaslar verdi Cesaret istedim Ve Tanrı ustesinden gelmem icin bana tehlike verdi Sevgi istedim Ve Tanrı yardım etmem icin sorunlu insanlar verdi İyilik istedim Ve Tanrı bana fırsatlar verdi İstediğim hicbir şeyi elde etmedim, ihtiyacım olan her şeyi elde ettim

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt