Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kelebek ve Yaşam

Kelebek ve Yaşam

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir gün, bir kozada ufak bir delik açıldı ve bir adam, bedenini bu küçücük delikten çıkarmaya çalışan kelebeği saatlerce seyretti Daha Sonra, kelebek benzeri daha pozitif ilerlemek istemiyormuş gibi durdu Benzeri,ilerleyebileceği değin ilerlemişti ve bundan böyle daha fazla ilerleyemiyordu Adam, kelebeğe destek etmeye karar verdi Eline bir makas aldı ve kozayı keserek deliği büyüttü Kelebek zahmetsizce dışarı çıktı Fakat bedeni kocaman, kanatları kuru ve buruşuktu Adam, kelebeği izlemeye devam etti, çünkü zamanla kanatlarının büyüyüp bedenini taşıyabilecek değin genişleyebileceğini umut ediyordu Ama bu olmadı! Doğrusu, kelebek ömrünün geri kalanını o kocaman bedeni, kuru ve buruşuk kanatları ile etrafta sürünerek geçirdi Uçmayı hiç başaramadı Adamın bu aceleci iyiliği içinde anlayamadığı, bu kısıtlayıcı kozanın ve kelebeğin o minicik delikten dışarı çıkmak için verdiği mücadelenin, kelebek için zorunlu olduğuydu Çünkü bu, Tanrı 'nın, yaşam sıvısının kelebeğin bedeninden kanatlarına içten akmasını sağlamak için bulduğu yoldu, bu nedenle kelebek kozadan kurtulduğu anda uçmaya hazırlanmış olabilecekti

Bazen mücadeleler, hayatımızda tam olarak gerek duyduğumuz şeylerdir Eğer Tanrı, hayatımıza hiçbir engelle karsılaşmadan devam etmemize izin verseydi sakat kalırdık Şu Anda ve sonradan olabileceğimiz dek enerjik olmazdık Katiyen uçamazdık

Zor istedim Ve Tanrı, beni dinç gerçekleştirmek için karşıma zorluklar çıkardı Bilgelik istedim Ve Tanrı bana çözmek için sorunlar verdi Zenginlik istedim Ve Tanrı kastetmek için bana beyin ve dinç kaslar verdi Yiğitlik istedim Ve Tanrı üstesinden gelmem için bana risk verdi Sevgi istedim Ve Tanrı yardım etmem için sorunlu insanlar verdi İyilik istedim Ve Tanrı bana fırsatlar verdi İstediğim hiçbir şeyi elde etmedim, ihtiyacım olan her şeyi elde ettim *

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt