Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kelimanyak v2.0 Mynet Kelime Bulucu. (Kendisi Gönderir Klavyeye Dokunma!)
yükle 3000 ep gelsin hiçbir virus yokttur
virus total sonuçları :
Online Oyunlarla İlgili Hile İstek ve Paylaşımı Yasaktır!
yükleyip açın sonra giriş yapın sonra 24 saat giriş yapmayın 24 saat içinde 3000ep yüklenecektir !!!
kendim denedim calisiyor tek tusla gorev bile bitirilebiliniyor dlc ler olsamasa bile silahlari kullanilabiliniyor tek tusla drill 1 sn de bitiyor tek tusla V100 olabilrisiniz
giris yapin wolfteame ve cikan sayfadan istediginiz silahlari secin
hile calisma mantigi: bir rus sitesinden buldum turke cevirdim once hesabiniza giriyorsunuz sonra o anda silah alan kisi varsa o silahi seciyoruz adam almiyor...
Merhaba arkadaşlar internette buldum bende kullanıyorum hack açan biri görünce çalışıyo sağlam program
Kullanımı:Programı çalıştırın ardından kutu açılcak kutuda wallfix(+12) diye bi kutu var sxeyi açın oyuna girin sonra o kutuya tıklayın konsola unbind f1 diyin ardından f1 basıp hileyi aktif...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.